Витяжка кухонна VENTOLUX ALDO 60 WH - AT148718 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна VENTOLUX ALDO 60 WH - AT148718 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Витяжка кухонна VENTOLUX ALDO 60 WH
Витяжка кухонна VENTOLUX ALDO 60 WH

Витяжка кухонна VENTOLUX ALDO 60 WH - AT148718

Код товару: AT148718
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип плоска, Ширина корпусу 600 мм, Колір білий, Продуктивність 400 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Кількість швидкісних режимів 3,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип плоская
Ширина корпуса 600 мм
Колір White
Производительность 400 м3/час
Фильтры алюминиевый
Количество скоростных режимов 3
Лампы 2х40 Вт
Матеріал корпусу крашеный метал
Виробник VENTOLUX
Опис

Придбати Витяжка кухонна VENTOLUX ALDO 60 WH Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кухонна витяжка «Ventolux Aldo 60» - представниця стандартних витяжок, яка прекрасно підходить для невеликих кухонь. Завдяки варіаціям кольорів ця модель чудово підходить в будь-який інтер'єр, поєднуючись не тільки зі світлими меблями.

«Ventolux Aldo 60» - стильно, доступно і надійно!
Ви шукайте недорогу, але при цьому стильну і надійну витяжку? Тоді прекрасним вибором стане «Ventolux Aldo 60». Ціна на цю модель доступна для широкого сегмента українських споживачів. Додатковою перевагою на користь стандартної витяжки «Aldo 60» є одночасно простий і стильний дизайн.

Переваги кухонної витяжки «Ventolux Aldo 60»:
• Витяжка обладнана 3-швидкісним мотором з продуктивністю 400 м3 / год, потужності якого з надлишком достатньо для швидкої і ретельної очищення повітря в невеликих кухнях.
• Дві 40-ватов лампи забезпечують прекрасне освітлення робочої поверхні.
• Компактність. Ширина витяжки становить 60 см, при цьому вона досить потужна, щоб охопити всю варильну поверхню і позбавити вас від кіптяви.
• Легке управління. За допомогою кнопок, які розташовані на лицьовій частині пристрою, ви легко зможете вибрати необхідну швидкість і рівень світла.
• Витяжка кухонна «Ventolux Aldo 60» працює в режимах відведення та рециркуляції. Ви можете самостійно вибрати: повністю відводити забруднене повітря з приміщення або очищати через фільтр і повертати назад в кімнату. У комплекті з витяжкою йде алюмінієвий фільтр і перехідник.

Витяжки серії TOP Collection від VENTOLUX- це найяскравіше втілення поєднання краси дизайну і використання моторів з больщой потужністю. Це витяжки, які є центром вашої кухні, вони притягують своєю красою, створюють затишок і неповторний дизайн, задовольняючи запитам, як професійних дизайнерів так і покупців належних на власний смак.
TM VENTOLUX є №1 з продажу декоративних, похилих, острівних, вбудованих і телескопічних витяжок, а також витяжок з деревом.
Витяжки VENTOLUX - законодавці модного дизайну, великої потужності, великої гами кольорів і різноманітності розмірів.
VENTOLUX завжди приділяє велику увагу дизайну, адже давно вже доведено, що їжа приготована на красивою техніці, в красиву кухню завжди смачніше.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані