Принтер етикеток TSC ТТР-346МТ (99-147A032-01LF) - AT148792 - купити Принтери етикеток в Києві й Україні, доступні ціни на Принтер етикеток TSC ТТР-346МТ (99-147A032-01LF) - AT148792 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Принтер етикеток TSC ТТР-346МТ (99-147A032-01LF)

Принтер етикеток TSC ТТР-346МТ (99-147A032-01LF) - AT148792

Код товару: AT148792
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Технологія друку термотрансферна, Інтерфейси підключення USB, RS-232, Ethernet, Роздільна здатність 300 dpi, Тип друку чорно-білий, Тип промисловий, Максимальна ширина друку 104 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник TSC
Інтерфейси підключення USB, RS-232, Ethernet
Технологія друку термотрансферная
Роздільна здатність 300 dpi
Тип промышленный
Максимальная ширина печати 104 мм
Максимальная длина печати 11430 мм
Швидкість друку 254 мм/с
Диаметр внутренней втулки ролика этикеток 25.4 мм, 76.2 мм
Датчики датчик черной метки, датчик открытой крышки, датчик конца риббона, датчик конца красящей ленты, датчик «на просвет»
Программные языки ZPL II, ZPL, TSPL-EZ, EPL
Процесор 32-битный
Память слот MicroSD, 128 MB SDRAM, 128 MB Flash
Опции отделитель, модуль Wi-Fi, модуль Bluetooth
Розміри 270 x 308 x 515 мм
Вага 15 кг
Колір черно-серебристый
Опис

Придбати Принтер етикеток TSC ТТР-346МТ (99-147A032-01LF) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

TSC TTP-346MT - принтер етикеток промислового класу, що пропонує, крім високих швидкісних характеристик та надійності моделей промислового класу, ще й можливість друку з підвищеною якістю 300 dpi.

TSC TTP-346MT ідеально підходить для друку великих обсягів етикеток, що містять невеликі за розміром елементи (тексти менше 6 кегля, малі за розмірами штрих-коди, особливо двовимірні штрих-коди), а також мініатюрні за розміром етикетки (від 5 мм заввишки) . При роботі принтера використовується не лише метод прямого термодруку на термоетикетках, а й метод термотрансферного друку на етикетках із паперу, нейлону, пластику тощо. Друкувальний механізм принтераадаптований для великих об'ємів друку - всі його комплектуючі виконані з металу, зібрані воєдино на алюмінієвому алюмінієвому каркасі принтера і надійно захищені від зовнішніх впливів металевим корпусом.

Потужний процесор та великий обсяг оперативної пам'яті дозволяють друкувати на ньому на максимальній для даного класу швидкості – до 152 мм/сек! А щоб не переривати роботу для частої зміни витратних матеріалів, на ньому можна встановити рулони великої намотування: стрічку з етикетками до 208 мм у діаметрі та стрічку до 600 метрів завдовжки.

Модель TSC TTP-346M зручно налаштовувати: LCD-дисплей не тільки відображає меню принтера, але робить це російською мовою! Для підключення до ПК модель (навіть у базовій комплектації) має 4 інтерфейси, у тому числі вбудований Ethernet.

А для взаємодії з будь-якою програмою зсімейства ОС Microsoft Windows у комплект включені драйвери, встановивши які, ви зможете легко підключити принтер до будь-якої програми, яка вміє користуватися драйверами принтерів для друку етикеток, у тому числі і до таких програм, як «Торгівля та Склад» та «Керування торгівлею» від 1С.

У комплект поставки також входить спеціалізована програма для дизайну та друку етикеток «Bar Tender TSC Edition»: русифікований інтерфейс, відмінна ергономіка і великий набір вже готових до використання компонентів (що дозволяє розміщувати на етикетці тексти, різні види штрих-кодів або графічні елементи), допомоги, якою ви зможете працювати як дизайнер і створювати справді унікальні етикетки всього за кілька хвилин.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані