Проекційний екран ELITE SCREENS Electric90X - AT148811 - купити Екрани для проекторів в Києві й Україні, доступні ціни на Проекційний екран ELITE SCREENS Electric90X - AT148811 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Проекційний екран ELITE SCREENS Electric90X

Проекційний екран ELITE SCREENS Electric90X - AT148811

Код товару: AT148811
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип настінні, моторизовані, Ширина екрана 193 см, Формат 16:10, Спосіб кріплення настінний, Тип конструкції моторизований, Тип проекції пряма,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ELITE SCREENS
Діагональ (дюйм) 90
Ширина экрана 193 см
Висота екрану 120 см
Спосіб кріплення настінний
Тип проекції пряма
Угол просмотра, градусов 160°
Полотно Matte White
Опис

Придбати Проекційний екран ELITE SCREENS Electric90X Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Проекційний екран ELITE SCREENS Electric90X

Базові характеристики цієї моделі – підвищена чіткість зображення, якість, легкість у кріпленні. І це далеко не всі її переваги. Крім того, вартість Elite Screens Electric 90X дуже демократична.

Про екран
Екран має співвідношення сторін кадру 16:9. Але при бажанні його можна змінити на 16:10 або 4:3. Кут огляду дуже широкий - 160 градусів. Це дозволяє використовувати полотно в будь-яких цілях і для будь-якої аудиторії. Чорна окантовка робить зображення більш контрастним.

Про кріплення
Ця модель не призначена для установки на підлогу. Полотно можна прикріпити на стіні або на стелі. Відмінно підходить як для проведення ділових переговорів або наукових презентацій, так і для обладнання домашнього кінотеатру. Відгуки про Elite Screens Electric 90X кажуть, що це дуже зручно. А сам процес кріплення – швидкий і максимально простий. При цьому виробники також роблять акцент на тому, що вся конструкція відрізняється підвищеною міцністю, але при цьому вона досить легка.

Повний контроль
Придбати Elite Screens Electric 90X можна порекомендувати тим, хто воліє тримати весь процес під контролем. Адже завдяки інфрачервоному пульту можливе дистанційне керування екраном.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані