Проектор Optoma GT1070Xe - AT148882 - купити Проектори в Києві й Україні, доступні ціни на Проектор Optoma GT1070Xe - AT148882 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Проектор Optoma GT1070Xe
Проектор Optoma GT1070Xe
Проектор Optoma GT1070Xe
Проектор Optoma GT1070Xe
Проектор Optoma GT1070Xe
Проектор Optoma GT1070Xe
Проектор Optoma GT1070Xe

Проектор Optoma GT1070Xe - AT148882

Код товару: AT148882
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Роздільна здатність матриці 1920 x 1080, Тип для домашнього кінотеатру, Яскравість 2800 (ANSI lm), Технологія DLP, Порти і роз'єми 1 x 3D-Sync, 1 x Trigger out, 1 x mini-USB, 1 x 3.5 мм, 2 x HDMI, Підтримка форматів 16:9, 4:3,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Optoma
Роздільна здатність матриці Full HD (1920x1080)
Минимальное проекционное расстояние 0.5 м
Тип для домашнего кинотеатра
Технологія DLP
Яркость 2800 (ANSI lm)
Порти і роз'єми 1 x 3D-Sync, 1 x Trigger out, 1 x mini-USB, 1 x 3.5 мм, 2 x HDMI
Поддержка форматов 16:9, 4:3
Контрастность 23 000:1
Колір White
Типы проекции фронтальная
Матрица Full HD
Количество отображаемых цветов 1 млрд
Максимальное проекционное расстояние 3.35 м
Минимальная диагональ изображения 1.15 м
Максимальная диагональ изображения 7.67 м
Поддерживаемые разрешения до Full HD (1920 x 1080)
Горизонтальная 15.375 - 91.146 кГц
Вертикальная 24 - 85 Гц
Фокусное расстояние 7.42 мм
Коррекция трапецеидальных искажений V= ±40
Мощность лампы 190 Вт
Строк служби 5000 годин (6000, 6500 економ режим)
Общая мощность звука 10 Вт
Поддерживаемый стандарт видео SECAM, PAL, NTSC, HDTV (EDTV, SDTV)
Ширина 315 мм
Висота 114 мм
Глибина 224 мм
Вага 2.65 кг
Уровень шума 26 dB эконом режим
Опис

Придбати Проектор Optoma GT1070Xe Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Проектор GT1070Xe може бути розташований всього в метрі від проекційного екрану або стіни, при цьому розмір одержуваного зображення буде вельми вражаючим: 100 дюймів. Цей компактний Full 1080p HD проектор ідеально підійде для динамічних ігрових додатків, а також для перегляду телевізійних програм, спортивних трансляцій та кінофільмів.

Завдяки вбудованому динаміку і двох входів HDMI проектор GT1070Xe простий і зручний в установці і використанні. Передбачена можливість прямого підключення до смартфону або планшетному комп'ютеру за допомогою вбудованого інтерфейсу MHL; ця функція зручна для ігор, перегляду потокового відео і фотографій відразу на великому екрані.

Короткофокусний об'єктив
Завдяки короткофокусному об'єктиву проектор формує зображення великого розміру при малому проекційному відстані. Це означає, що для досягнення розміру зображення 100 дюймів проектор потрібно розмістити всього в метрі від проекційного екрану або стіни.

Вбудований динамік
Готове рішення для домашнього кінотеатру – вбудований динамік. Якісне відтворення аудіосигналу, простота підключення і налаштування, скорочення витрат: немає необхідності купувати дорогі зовнішні гучномовці.

Розумний проектор
Підключіть HDCast Pro (продається окремо) і перетворіть проектор в "розумний" дисплей. Відмінне рішення для ігор, перегляду потокового відео і фотографій з ноутбука, персонального комп'ютера або мобільного телефону відразу на великому екрані.

Gaming mode
Режим Gaming Mode оптимізує налаштування проектора для досягнення мінімального часу відгуку при збереженні максимального рівня контрастності і яскравості кольору - для найкращого захоплення і максимальної деталізації. Висока чіткість і достовірність зображення дозволить сконцентрувати увагу на перемозі.

Повна підтримка 3D
Проектор Optoma відтворюють 3D контент в оригінальній якості з практично будь-якого 3D джерела, включаючи 3D Blu-ray та інші новітні консолі. Підтримка формату 144 Гц забезпечує рівне і гладке зображення без ефекту мерехтіння.

ISF режими
Ця функція дозволяє зберегти відкаліброване налаштування (денний/нічний режим) для оптимізації зображення і комфортного перегляду.

Full HD 1080p
Чітка деталізація аж до найдрібніших деталей – роздільна здатність 1920 x 1080 пікселів – ідеальний вибір для перегляду кінофільмів у форматі Blu-ray без зміни масштабу зображення або додаткового стиснення.

MHL
Підтримка протоколу MHL дозволяє перетворити ваш проектор в "розумний" дисплей - для підключення смартфона або планшетного комп'ютера в гніздо HML буде потрібно тільки один кабель. Відмінне рішення для ігор, перегляду потокового відео і фотографій відразу на великому екрані. *Додаткові кабелі та адаптери можна придбати окремо.

Бездротове підключення
Передача потокового відео у форматі Full HD 1080p 3D на проектор може здійснюватися по бездротовому підключенню. Додаткові кабелі не потрібні, що істотно знизить витрати на комутацію. Бездротова HDMI система Optoma WHD200 (продається окремо) призначена для миттєвого підключення до проектора Blu-Ray™ плеєра або ТВ ресивера.

HDMI Link
З допомогою протоколу HDMI link включення і виключення двох і більше HDMI-CEC сумісних пристроїв здійснюється з єдиного пульта управління.

Дивовижні кольори
Найвища ефективність передачі кольору і найкращий баланс досягається завдяки технології обробки кольорової інформації BrilliantColor™.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані