Приймач бездротових датчиків Ajax ocBridge Plus (7104/1153) - AT149506 - купити Аксесуари для охоронних систем в Києві й Україні, доступні ціни на Приймач бездротових датчиків Ajax ocBridge Plus (7104/1153) - AT149506 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Приймач бездротових датчиків Ajax ocBridge Plus (7104/1153)

Приймач бездротових датчиків Ajax ocBridge Plus (7104/1153) - AT149506

Код товару: AT149506
В наявності
1 379 грн
Короткий опис:

Кількість виходів 12. Тип виходу транзисторний. К-ть тривожних виходів 8. К-сть сервісних виходів 4. Робоча частота 868 МГц. Макс. дальність між приймачем і датчикам 2000 м. Макс. кількість пристроїв, що підключаються 100

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ajax
Макс. расстояние между датчиками и централью 2000 м
Частота передачи 868 МГц
Опис

Приймач бездротових датчиків Ajax ocBridge Plus (7104) призначений для того, щоб приєднати бездротові датчики Ajax до будь-якої провідної охоронної централі. Для цього Ajax ocBridge Plus оснащений радіоканальним приймачем і 12 транзисторними виходами - 8 охоронних виходів і 4 сервісних (тампер, пропажа датчика, розряд батареї, глушіння).

За допомогою звичайних проводів виходи приймача ocBridge Plus з'єднуються з входами провідний централі. Таким чином виходи приймача стають аналогом звичайних дротяних датчиків для входів централі. При спрацюванні датчика, він відправляє сигнал на приймач.

Приймач бездротових датчиків Ajax ocBridge Plus приймає його, обробляє, і розмикає / замикає відповідний датчику вихід. Централь в свою чергу сприймає замикання / розмикання виходу приймача, як замикання / розмикання шлейфу датчика і видає тривогу.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані