Швейна машина Minerva SMART40 - AT149619 - купити Швейні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Швейна машина Minerva SMART40 - AT149619 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Швейна машина Minerva SMART40

Швейна машина Minerva SMART40 - AT149619

Код товару: AT149619
Немає в наявності
Короткий опис:
Технічні особливості швидка система намотування шпульки, швидка зміна лапки, регулювання тиску лапки на тканину, регулювання натягу нитки, автоматичне перемикання на холостий хід при намотуванні на шпульку, Тип електромеханічна, Додаткові швейні операции шиття у зворотному напрямку (реверс), пришивання ґудзиків, пришивання блискавок, оверлочний рядок, Тип човника вертикальний, Кількість швейних операцій 34, Обметуванням петлі автомат,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Minerva
Тип электромеханическое
Дополнительные швейные операции шитье в обратном направлении (реверс), пришивание пуговиц, пришивание молний, оверлочная строчка
Тип челнока вертикальний
Потужність 85 Вт
Количество швейных операций 34
Обметывание петли автомат
Максимальная ширина строчки 5 мм
Максимальная длина стежка 4 мм
Технічні особливості регулировка натяжения нити, регулировка давления лапки на ткань, быстрая смена лапки, быстрая система намотки шпульки, автоматич
Заправка нити нитевдеватель
Додатково рукавная платформа, освещение
Опис

Придбати Швейна машина Minerva SMART40 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Швейна машинки Minerva - обладнання бюджетного та середнього класу
Техніка Minerva завжди славилася непоганим якістю і відмінною функціональністю.
Вона затвердила міцну позицію національного виробника на світовому ринку текстильного обладнання, яке тепер є майже у всіх країнах СНД!
Швейні машинки Minerva - вибір творчих, талановитих швачок, які в усьому шукають практичність, універсальність і доступність ціни.

Компанія Minerva доповнила свій асортимент електромеханічною моделлю.
Зручна в роботі, невибаглива до тканин, сучасна швейна машина Minerva Smart 40, оснащена всіма необхідними для шиття та декоративної прикраси виробів рядками і аксесуарами має всі шанси стати популярною моделлю серед початківців майстринь і професіоналів швейної справи.

Minerva Smart 40 має зручний дисковий регулятор вибору рядків під більшість видів тканин.
Ця чудова швейна машина допоможе шити штори, модний одяг, клаптеві ковдри і легко виконувати будь-які швейні завдання з ремонту виробів.
Використовуючи додаткові лапки, що йдуть в комплекті, ви зможете спростити виконання багатьох швейних операцій, наприклад: вшити потаємну блискавку, виметати петлі, швидко підшити край тканини або пришити гудзик.

Пристрій обрізки нитки на корпусі, функція реверсу, знімна рукавна консоль значно полегшують обслуговування машини, економлять час і дозволяють зосередитися на творчості.
Система намотування нижньої нитки блокує шпульку і зупиняє намотування, коли шпулька готова до роботи.
Петля выметується в автоматичному режимі за один прийом.
Функція "Вільний рукав" дозволяє зручно підшивати циліндричні деталі і виконувати штопання і строчку у важкодоступних місцях.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані