Морозильна камера Rotex RR-CF240 - AT149721 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера Rotex RR-CF240 - AT149721 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Морозильна камера Rotex RR-CF240
Морозильна камера Rotex RR-CF240
Морозильна камера Rotex RR-CF240

Морозильна камера Rotex RR-CF240 - AT149721

Код товару: AT149721
Немає в наявності
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери 230 л, Тип горизонтальна, Висота 84.5 см, Спосіб установки окремостояча, Ширина 95 см, Глибина 54.4 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 84.5 см
Тип горизонтальная
Полезный объем морозильной камеры 230 л
Ширина 95 см
Спосіб установки окремостояща
Глибина 54.4 см
Колір White
Класс энергоэффективности A+
Климатический класс Т, N
Мощность замораживания 11 кг/сутки
Суточное потребление эл. энергии 0.62 кВт
Время сохранения температуры без электроэнергии 26 часов
Хладагент R600a
Особливості механическое управление
Вага 37
Уровень шума 42 dB
Виробник Rotex
Опис

Придбати Морозильна камера Rotex RR-CF240 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Морозильний лар Rotex RR-CF240 характеризується стильним сучасним оформленням, яке дозволяє розмістити його в будь-якому місці приміщення. Модель характеризується легким і простим управлінням, яке дуже зручне і не викличе у вас труднощів. Компактні розміри моделі забезпечують її розміщення з максимальною зручністю і економією простору.

Місткий дизайн морозильної камери Rotex RR-CF240 дозволяє зберігати велику кількість продуктів. Прекрасна організація простору всередині скрині забезпечує рівномірне і комфортне розміщення будь-яких продуктів. У моделі продумана одна камера з високою потужністю заморожування, яка легко відкривається за допомогою одних дверей. При відключенні електроенергії камера зберігає температуру протягом двадцяти шести годин.

Морозильна камера Rotex RR-CF240 дуже зручна і проста у використанні. Ця практична модель підійде для вашого будинку, для невеликого бару чи магазину. Модель швидко розморожується і легко миється звичайними миючими засобами. Відмінно продумана конструкція моделі зручна низьким рівнем шуму, що забезпечує комфорт для людей, що знаходяться в тому ж приміщенні, що і скриня.

Бренд Rotex з'явився на ринку України 10 років тому і з тих пір завоював багато сердець домогосподарок. Зараз під цим брендом створюються мультиварки, морожениці, соковижималки, йогуртниці, хлібопечі, блендери, чайники, міксери, праски, пилососи, фени, телевізори та інша велика і дрібна побутова домашня і кухонна техніка. Підводячи підсумок, виробник Rotex випускає продукцію, яка полегшує ваш домашній побут, при цьому гарантує високу якість за доступною ціною.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані