Кухонний комбайн KENWOOD KVC 7300 S (KVC7300S) - AT150093 - купити Кухонні комбайни в Києві й Україні, доступні ціни на Кухонний комбайн KENWOOD KVC 7300 S (KVC7300S) - AT150093 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Кухонний комбайн KENWOOD KVC 7300 S (KVC7300S)
Кухонний комбайн KENWOOD KVC 7300 S (KVC7300S)
Кухонний комбайн KENWOOD KVC 7300 S (KVC7300S)
Кухонний комбайн KENWOOD KVC 7300 S (KVC7300S)
Кухонний комбайн KENWOOD KVC 7300 S (KVC7300S)
Кухонний комбайн KENWOOD KVC 7300 S (KVC7300S)

Кухонний комбайн KENWOOD KVC 7300 S (KVC7300S) - AT150093

Код товару: AT150093
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Функції тістозамішувач, міксер, Тип кухонна машина, Потужність 1500 Вт, Об'єм основної чаші 4.6 л, Об'єм чаші блендера відсутня, Кількість швидкостей 9,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Функції тестозамешиватель, миксер
Тип кухонная машина
Потужність 1500 Вт
Объем основной чаши 4.6 л
Количество скоростей 9
Режимы импульсный режим
Насадки венчик, K-насадка для взбивания, насадка для теста
Особливості подсветка чаши, планетарное движение насадок, защитная блокировка
Габарити 30.5 х 38 х 28.5 см
Вага 9.2 кг
Колір Металлик
Виробник Kenwood
Опис

Придбати Кухонний комбайн KENWOOD KVC 7300 S (KVC7300S) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кухонний комбайн KENWOOD KVC 7300 S (KVC7300S)
Кожна господиня хотіла б, щоб на її кухні були присутні всі необхідні для приготування їжі прилади і аксесуари. Природно, вкрай важливих елементів техніки, необхідних для приготування тих чи інших страв може бути досить багато, але більшість з них може замінити кухонна машина Kenwood KVC 7300. Купити такий пристрій буде корисно абсолютно будь-якій домогосподарці, оскільки його багатофункціональність дозволить заощадити місце на кухні, а ергономічний дизайн доповнить будь-яку концепцію інтер'єру.

Якість до найменших деталей
Професіонали, що працюють в британській компанії Kenwood, приділяють багато уваги не тільки найсучаснішим технологіям, але і якості матеріалів, з яких виготовляється їхня техніка. Саме тому техніка Kenwood і кухонна машина Kenwood KVC 7300 зокрема володіє високою зносостійкістю, так як при її виготовленні використовуються якісні металеві деталі.

Зручність і практичність
Користуватися кухонною машиною Kenwood KVC 7300, ціна на яку при цьому цілком доступна, одне задоволення. Навіть людина, яка раніше не стикався з такою кухонною технікою за лічені хвилини розбереться з її можливостями. У процесі приготування тих чи інших страв можна досить просто змінювати режими роботи, а враховуючи кількість насадок, що йдуть в комплекті з кухонною машиною Kenwood KVC 7300, ваші можливості будуть обмежені лише вашою фантазією.

Універсальний вінчик
Використовуючи насадку-вінчик, ви зможете приготувати тісто для млинців без єдиної грудочки, а також приготувати соуси, мус, омлет або наповнювач для випічки.

К-подібна насадка
З даною насадкою можна якісно перемішувати інгредієнти для тієї чи іншої страви, у тому числі для приготування паштетів, пісочного тіста і навіть картопляного пюре.

Гак для тіста.
Дана насадка ідеальна для того, щоб замішувати тісто абсолютно будь-якої консистенції: від тіста на дріжджах для випічки домашнього хліба, до густого і міцного тіста для вареників.

Насалка-суфле
Якщо ви любите використовувати ніжне суфле у вашій домашній випічці, то дана насадка просто створена для вас, з її допомогою приготування ваших улюблених ласощів буде відбуватися в лічені миті.

Насадка «гнучкий змішувач»
Таку насадку використовують в основному для приготування тістечок і вишуканих десертів. Вона допоможе зробити для ваших гостей вишукані страви, які далеко не кожен зможе приготувати в домашніх умовах.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані