Цифровий фотоапарат SONY Alpha 7 M2 28-70 KIT black (ILCE7M2KB.CEC) - AT015012 - купити Фотоапарати в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий фотоапарат SONY Alpha 7 M2 28-70 KIT black (ILCE7M2KB.CEC) - AT015012 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Цифровий фотоапарат SONY Alpha 7 M2 28-70 KIT black (ILCE7M2KB.CEC)

Цифровий фотоапарат SONY Alpha 7 M2 28-70 KIT black (ILCE7M2KB.CEC) - AT015012

Код товару: AT015012
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип фотокамер Системний, Розмір матриці 35,8 x 23,9 мм, Запис відео 1920 x 1080, Оптичний зум 2.5x, Стабілізація механічна, Комплектація фотоапарата з об'єктивом (Kit),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Тип фотокамер системный
Размер матрицы 35,8 x 23,9 мм
Запись видео Full HD (1920x1080)
Стабилизация механическая
Оптический зум 2.5x
Комплектация фотоаппарата с объективом (Kit)
Число эффективных пикселей 24.3 Mpx
Тип карт памяти Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick XC-HG Duo, SD/SDHC/SDXC/UHS-I
Беспроводная связь NFC, Wi-Fi
Тип матриці КМОП (CMOS)
Формат записи снимков JPEG
Тип видоискателя электронное
Размер ЖК-экрана 3
Особливості возможность подключения внешней вспышки, поворотный экран
Інтерфейси micro USB, micro-HDMI, вход для микрофона, выход для наушников
Тип питания NP-FW50
Колір корпусу Чорний
Линейка Alpha
Співвідношення сторін 16:9, 3:2
Процессор обработки изображения BIONZ X
Байонет Sony E
Объективы в комплекте FE 28-70mm F3.5-5.6 OSS
Минимальное фокусное расстояние 28 мм (35мм эквивалент: 42мм)
Максимальное фокусное расстояние 70 мм (35мм эквивалент: 105мм)
Максимальная диафрагма f/3.5-5.6
Конструкция 9 элементов в 8 группах
Режимы работы беспроводная вспышка, выключена, заполняющая, медленная синхронизация, синхронизация по 2-й шторке
Вага 599 г
Режимы съёмки CH (непрерывный высокоскоростной), S (покадровый)
Общее число пикселей 24.7 Mрх
Емкость аккумулятора 1080 mAh
Опис

Придбати Цифровий фотоапарат SONY Alpha 7 M2 28-70 KIT black (ILCE7M2KB.CEC) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Цифровий фотоапарат SONY Alpha 7 M2 + 28-70mm KIT black (ILCE7M2KB.CEC) - здійснюйте професійну деталізовану зйомку 24,3 МП - повнорозмірна матриця Exmor CMOS 24,3 МП забезпечує неймовірно високу роздільну здатність, високу чутливість і низьку якість шуму в зображенні. Відтворення чітких деталей і яскравих текстур в режимі реального часу - високошвидкісний процесор зображень BIONZ X для швидкого відтворення точних деталей кожного кадру навіть при зйомці з великою глибиною різкості. Технологія шумозаглушення Multi Frame NR забезпечує широкий діапазон чутливості ISO від 50 до 51200 для створення прекрасних фотографій з низьким рівнем шумів навіть при слабкому освітленні. Установка фокусу на швидко рухомих об'єктах з швидкою гібридної автофокусуванням - широка область автофокусування для фокусування контрасту і 117-точкова щільно встановлена ??автофокусування з визначенням фази, допомагає фіксувати рух. Видошукач OLED Tru-Finder з точністю відображає видиме зображення з високим рівнем контрасту і дозволу в повноекранному режимі.

Невеликий, легкий і міцний - ідеальне рішення для професіоналів - міцний корпус виконаний з легкого магнієвого сплаву з високим рівнем міцності. Передбачено захист від пилу і вологи. Зручна та надійна ручка-захват для тривалої зйомки - спеціальна ручка-захват, точно повторює контури кисті руки, створена для зручної та надійної зйомки навіть з використанням телеоб'єктива. Точне управління за допомогою настроюваних кнопок - диск управління, легкодоступні дискові перемикачі та настроюються кнопки для точної настройки параметрів зйомки під час використання видошукача. Миттєве поширення фотографій і відео завдяки модулям Wi-Fi і NFC - торкніться камерою смартфона або планшетного ПК з підтримкою функції NFC і працюйте в необхідних додатках або діліться фотографіями та відео. Обмін даними та резервне копіювання за допомогою вбудованого модуля Wi-Fi - вбудований модуль Wi-Fi для резервного копіювання і зручного обміну даними з будь-якими пристроями, в тому числі смартфонами, планшетними і настільними ПК, а також телевізорами.

 Можливість нахилу РК-екрану для створення незвичайних знімків під різними кутами - нахил РК-екрану на 90 ° для створення знімків під різними кутами і незвичайними ракурсами. Перегляд фотографій у всіх деталях на екрані телевізора з дозволом 4K Ultra HD - миттєве перенесення фотографій на екран телевізора з дозволом 4K Ultra HD через вихід HDMI або модуль Wi-Fi. Насолода кожною деталлю знімка на великому екрані. Запис відео у форматі Full HD з плавним дозволом 60p або класичним 24p - фільми у форматі Full HD з роздільною здатністю 60p або 24p створюють відчуття справжнього кінотеатру. Якість фільмів, що змушує відчути себе глядачем кінотеатру. Чіткі великі плани і чудове фонове звучання - потужний зум Clear Image Zoom для збільшення зображення без втрати якості роздільної здатності, а також спеціальні засоби для додавання звукової доріжки високої продуктивності. Більш реалістичні кольори - всі відтінки стануть яскравіше і глибше при перегляді на екрані Triluminos від Sony. Проста і швидка установка спалаху або мікрофона - мультиінтерфейсний роз'єм для підключення таких аксесуарів, як спалах або мікрофон.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані