Пароварка TEFAL VC140131 - AT150233 - купити Пароварки в Києві й Україні, доступні ціни на Пароварка TEFAL VC140131 - AT150233 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пароварка TEFAL VC140131
Пароварка TEFAL VC140131
Пароварка TEFAL VC140131

Пароварка TEFAL VC140131 - AT150233

Код товару: AT150233
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Потужність 900 Вт, Тип управління механічний, Кількість чаш 2 шт, Чаша для круп так, Напруга 220 - 240 В, Матеріал пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 900 Вт
Тип управления механічна
Напруга 220 - 240 В
Матеріал пластик
Объем чаш 2,9 л, 3.1 л
Объем чаши для круп 0.4 л
Вместительность резервуара для воды 1.5 л
Особливості Возможность долива воды во время приготовления, индикатор уровня воды, таймер
Вага 1.93 кг
Колір Чорний
Розміри 35.5 х 29 х 26.5 см
Виробник TEFAL
Опис

Придбати Пароварка TEFAL VC140131 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Здорове приготування їжі
Готувати смачні страви так легко! Відкрийте для себе всі переваги пароварки Tefal VC140131. Вибір даної пароварки - ідеальне рішення для тих, хто цінує здорове харчування і простоту приготовленої їжі. Завдяки компактним розмірам, апарат має ультракомпактну систему зберігання, не займаючи зайвого місця. Всі знімні елементи можна мити в посудомийній машині (крім, звичайно, електричної бази).

Особливості моделі
Пароварка має потужність 900 Вт. В ній ви зможете готувати найрізноманітніші страви. Два харчових лотка загальною ємністю 6 літрів забезпечують достатньо місця для приготування овочів, риби і м'яса. Також передбачена додаткова чаша для приготування рису. Чаші прозорі - ви зможете самостійно контролювати процес приготування. В цілях контролю також є таймер на 60 хвилин, який автоматично вимкне прилад по закінченню потрібного часу. Зручним є наявність зовнішнього індикатора рівня води - через невелике віконце ви завжди можете наочно бачити, скільки води в резервуарі, без знімання парових корзин. А якщо вода закінчується, то є можливість доливання прямо в процесі приготування.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані