Парова станція TEFAL SV7030E0 - AT150286 - купити Парові установки в Києві й Україні, доступні ціни на Парова станція TEFAL SV7030E0 - AT150286 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Парова станція TEFAL SV7030E0
Парова станція TEFAL SV7030E0

Парова станція TEFAL SV7030E0 - AT150286

Код товару: AT150286
Немає в наявності
Короткий опис:
Матеріал підошви кераміка, Безпека й захист система захисту від накипу, автоматичне відключення, Колір синій, білий, Потужність 2200 Вт, Підключення провідне, Максимальний тиск пару 5.5 бар,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Материал подошвы керамика
Безопасность и защита система защиты от накипи, автоматическое отключение
Колір синий, белый
Потужність 2200 Вт
Подключение провідне
Максимальное давление пара 5.5 бар
Объем резервуара 1.5 л
Паровой удар 310 г/мин
Постоянная подача пара 120 г/мин
Виробник TEFAL
Опис

Придбати Парова станція TEFAL SV7030E0 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Парова система TEFAL SV7030E0 легко впорається з розгладженням різних типів тканин. Гарантія якісного результату – висока продуктивність пристрою (310 г/хв в режимі парового удару і 120 г/хв у режимі постійної подачі пари). За допомогою вертикального відпарювання ви зможете дбайливо і ефективно розгладити штори, верхній одяг або вечірню сукню. Модель має керамічну підошву, яка відмінно ковзає по тканині, не заминає її і легко чиститься за допомогою м'якої губки. Таким чином, пристрій допоможе впоратися з самими глибокими складками та забезпечить дбайливий догляд за улюбленим одягом. Прилад готовий до експлуатації через 2 хвилини після підключення до електромережі.

Дизайн
У дизайні TEFAL SV7030E0 гармонійно поєднується синій і білий колір. Для максимального комфорту і швидкого прасування парогенератор оснащений знімним баком для води.

Додаткові особливості
Парогенератор TEFAL володіє системою захисту anticalc, що вбереже прилад від появи вапняного нальоту. Крім того, у пристрої передбачено еко-режим, який дозволить заощадити витрату електроенергії і при цьому отримувати відмінні результати.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані