Електроплитка MIRTA HP-9910B (HP9910B) - AT150518 - купити Електроплити в Києві й Україні, доступні ціни на Електроплитка MIRTA HP-9910B (HP9910B) - AT150518 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Електроплитка MIRTA HP-9910B (HP9910B)

Електроплитка MIRTA HP-9910B (HP9910B) - AT150518

Код товару: AT150518
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип варильної поверхні електрична, Колір чорний, Тип управління поворотні перемикачі, Вхідна потужність 1000 Вт, Діаметр нагрівальної поверхні 155 мм, Особливості термостат, захист від перегріву, індикація робочого стану,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип варочной поверхности Для электрических плит
Колір Чорний
Тип управления поворотные переключатели
Диаметр нагревательной поверхности 155 мм
Входная мощность 1000 Вт
Особливості термостат, индикация рабочего состояния, защита от перегрева
Вага 1.4 кг
Размеры (Ш х Г х В) 25 x 21.5 x 7 см
Виробник MIRTA
Опис

Придбати Електроплитка MIRTA HP-9910B (HP9910B) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електроплитка MIRTA HP9910B (HP9910B)
Пристрій має захист від перегріву, в такому випадку автоматично спрацьовує відключення. Присутній світловий індикатор, що інформує про роботу електроплити. Хорошу стійкість на поверхні гарантують прогумовані ніжки, тому прилад можна зручно розміщувати як на столі, так і на табуретці або стелажі.

Електроплитка MIRTA HP9910B (HP9910B) - настільна електрична плита, яка стане надійним помічником в дачному будиночку, в будь-якому тимчасовому житлі. З її допомогою ви зможете комфортно готувати швидкі страви, розігрівати їжу. Плитка компактних розмірів надзвичайно проста у використанні, вимагає мінімум місця і дуже мобільна. Доступна ціна - величезний плюс до всіх достоїнств такого пристрою.

Проста конструкція. Настільна плита має просту конструкцію, яка складається з металевої основи з емальованим покриттям і чавунного нагрівального елементу діаметром 155 мм і 1000 Вт. Чавун сприяє рівномірному розподілу тепла по поверхні. За допомогою простого механічного перемикача легко регулювати температуру нагрівання конфорки. Інші особливості. Пристрій має захист від перегріву, в такому випадку автоматично спрацьовує відключення. Присутній світловий індикатор, що інформує про роботу електроплити.

Mirta - це український бренд побутової техніки, який з кожним роком набирає своєї популярності. У 2010 році новостворена торгова марка Mirta почала свій розвиток і вже 2014 році її асортимент включає більше 30 категорій і 200 моделей побутової техніки для кухні та господарства. Компанія ретельно підходить до вибору потужностей для виробництва своєї продукції, проводячи численні тендерні відбори. Техніка МІРТА проводиться на заводах з високотехнологічними лініями, які розташовані в Грузії, Туреччини, Китаї та інших країнах.

У 2013 році бренд Mirta став переможцем всеукраїнського конкурсу «Бренд року». Також в цьому році бренд МІРТА заслужено став володарем двох національних нагород якості товару "Вища проба" і "Знак Бездоганності".

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані