Електрична зубна щітка Oral-B by Braun Pro Expert (DB4.010) - AT150826 - купити Зубні щітки в Києві й Україні, доступні ціни на Електрична зубна щітка Oral-B by Braun Pro Expert (DB4.010) - AT150826 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Електрична зубна щітка Oral-B by Braun Pro Expert (DB4.010)
Електрична зубна щітка Oral-B by Braun Pro Expert (DB4.010)
Електрична зубна щітка Oral-B by Braun Pro Expert (DB4.010)

Електрична зубна щітка Oral-B by Braun Pro Expert (DB4.010) - AT150826

Код товару: AT150826
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вікова група для дітей, Тип електрична, Тип головки-насадки зворотно-обертальна, Кількість зворотно-обертальних рухів у хвилину 9600, Додаткові функції таймер, Система живлення батарейки,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа для детей
Тип Для электрических плит
Тип головки-насадки возвратно-вращательная
Количество возвратно-вращательных движений в минут 9600
Додаткові функції таймер
Система питания батарейки
Виробник Oral-B
Опис

Придбати Електрична зубна щітка Oral-B by Braun Pro Expert (DB4.010) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрична зубна щітка Oral-B DB4
Підтримка чистоти ротової порожнини - щоденна обов'язкова процедура. Щоб очистити поверхню зубів і ясен ретельно, стоматологи рекомендують використовувати якісну зубну щітку. Прикладом апарату, який поєднує в собі доступність вартості, просту, але ефективну технологію є електрична зубна щітка Oral B DB4.

Специфіка щітки
Oral B DB4 - зубна щітка, яка працює на батарейках, а не акумуляторі. Такий варіант підійде для тих, хто робить перші кроки до знайомства з електричними зубними щітками і не впевнений, чи підійде такий тип апарату для гігієнічних процедур. Щітка, що працює на батарейках, вибір тих, хто часто подорожує і не може заряджати апарат, що працює на акумуляторі.

Технології
У своїй роботі зубна щітка Braun DB4 грунтується на технології 2D. Це означає, що робоча головка видає виключно зворотно-обертальні рухи - 10 000 за одну хвилину. Незважаючи на простоту, щітка ретельно видаляє залишки їжі, наліт, в тому числі розташований в важкодоступних місцях - межзубном просторі, ясенних складках і кишенях.

Стоматологи, грунтуючись на результатах досліджень, прийшли до висновку, що тривала за часом чистка ротової порожнини призводить до витончення емалі, кровоточивості ясен. Уникнути цього дотримуючись 2 хвилинний режим. Виробник щітки Oral B DB4 обладнав апарат вбудованим таймером. Після закінчення рекомендованого терміну видається довгий переривчастий сигнал.

Корпус
Ручка Oral B DB4.010 відрізняється м'якою, ергономічною формою. Герметичність корпусу виключає потрапляння вологи всередину. Під час чистки щітка не вислизає з вологих рук за рахунок прогумованих вставок.

Гарантія чистоти
Робоча насадка щітки Oral B DB4 Pro Expert має округлу форму. За рахунок цього головка охоплює зуб цілком, очищаючи всі поверхні. Закруглені кінчики щетинок не травмують емаль, поверхня ясен. Це дозволяє використовувати щітку людьми, яким діагностовано підвищена чутливість цих частин ротової порожнини.

Стоматологи рекомендують міняти щітку кожні 3-4 місяці. Виробник обладнав робочу головку щетинками-індикаторами. Первісна блакитне забарвлення змінюється - якщо щетина знебарвилася наполовину, значить настав час змінити насадку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані