Материнська плата ASRock H370M PRO4 - AT150910 - купити Системні (материнскі) плати в Києві й Україні, доступні ціни на Материнська плата ASRock H370M PRO4 - AT150910 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Материнська плата ASRock H370M PRO4
Материнська плата ASRock H370M PRO4
Материнська плата ASRock H370M PRO4
Материнська плата ASRock H370M PRO4
Материнська плата ASRock H370M PRO4

Материнська плата ASRock H370M PRO4 - AT150910

Код товару: AT150910
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Модель чіпсета Intel H370, Сокет Socket 1151, Форм-фактор Micro-ATX, Слоти розширення 2 x PCI-Eх 3.0 x16, 2 x PCIe 3.0 x1, 1x M.2 slot (Key E, type 2230), Зовнішні порти 1 x USB 3.1 Gen2 Type-A, 1 x USB 3.1 Gen2 Type-C, 2 x USB 2.0, 2 x PS/2, 1 x RJ-45 LAN, 1 x VGA Port, 1 x DVI-D, 1 x HDMI, 3 x Audio jack (Line-in/ Line-out/ MIC), 2 x USB 3.1 Gen1, Тип оперативної пам'яті DDR4,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASRock, INTEL
Модель чіпсета Intel H370
Сокет LGA1151
Форм-фактор Micro-ATX
Зовнішні порти 1 x USB 3.1 Gen2 Type-C, 2 x USB 3.1 Gen1, 2 x USB 2.0, 2 x PS/2, 1 x RJ-45 LAN, 1 x VGA Port, 1 x DVI-D, 1 x HDMI, 3 x Audio ja
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Слоти розширення 2 x PCIe 3.0 x1, 2 x PCI-Eх 3.0 x16, 1x M.2 slot (Key E, type 2230)
Призначення звичайна
Кількість роз'ємів, шт. 4
Внутрішні роз'єми і порти 1 x M.2, 6 x Sata 6.0 Gb/s, 1 x Ultra M.2
Максимальний об'єм пам'яті 64 ГБ
Підтримка RAID RAID 0, 1, 5, 10
Тип BIOS Ami, UEFI
Вид для компьютера
Охлаждение северного моста пассивное (радиатор)
Охлаждение южного моста пассивное (радиатор)
Процессорная совместимость 8-е поколение Intel Core
Частота, МГц 2666, 2400, 2133
Максимальна роздільна здатність 4960 x 2160
Тип аудиосистемы HDA (High Definition Audio)
Аудиоконтроллер Realtek ALC892
Многоканальный звук 7.1
Тип сетевой карты Intel I219V
Скорость 10/100/1000 Мбит/с
Колодки 2-х USB 2.0, 2 x USB 3.1 Gen1
Основное питание 24 пиновый ATX
Питание 12В 8 пиновый АТХ 12В
4-пиновый для вентилятора, шт. 4
Прочие коннекторы 1 х Clear CMOS джампер, 1 x TPM header, 1 x Front panel audio connector, 1 x COM port header, 1 x Chassis Intrusion and Speaker
Поддержка SLI/CrossFire AMD Quad CrossFireX Technology
Тип поставки BOX
Ширина, мм 244
Высота, мм 244
Опис

Придбати Материнська плата ASRock H370M PRO4 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Материнська плата ASRock H370M PRO4
Віртуальна реальність чекає!

Приготуйтеся до подорожі в безмежний світ віртуальної реальності! А перед цим переконайтеся, що у вас встановлені всі необхідні пристрої, програми та драйвери. Всі компоненти вашого ПК підключаються до материнської плати, а з комплектом ASRock VR Ready ви отримаєте саме те, про що мрієте! Найвища якість виробу підтверджено всебічними перевірками на стадії розробки. Надійні компоненти і блискавична швидкість роботи забезпечать глибоке занурення в світ ВР. Ми гарантуємо, що з материнськими платами ASRock у вас не буде ніяких технічних проблем з віртуальною реальністю!

Intel® LAN
Модуль Intel® LAN забезпечує кращу пропускну здатність, низьке завантаження CPU, підвищену стабільність і виводить роботу в Мережі на якісно новий рівень!

Дроселі Premium 50A Power Choke
У порівнянні зі звичайними дроселями, нові дроселі преміум-класу від ASRock підвищують струм насичення в 3 рази, забезпечуючи більш надійний вольтаж для материнської плати.

Друкована плата Sapphire Black
Компанія ASRock не залишає без уваги навіть незначні на перший погляд деталі. Справжній глибокий чорний колір друкованої плати Sapphire Black символізує найвищу якість виготовлення і надає особливий настрій дизайну плати.

Друкована плата високої щільності
Новий дизайн друкованої плати знижує зазори між шарами і захищає материнську плату від електричних замикань, викликаних вологістю.

UEFI і режим EZ
ASRock UEFI - це зручний і простий у використанні BIOS з підтримкою миші. Для досвідчених користувачів і оверклокерів передбачено розширений режим. Режим EZ - це інформаційна панель стану системи. Вона показує інформацію про стан CPU, DRAM, SATA, роботі вентилятором і про інших компонентах системи.

Digi Power
На відміну від звичайних плат, де застосовуються аналогові схеми живлення, в цій платі використана технологія цифрової широтно-імпульсної модуляції (ШІМ) нового покоління, яка забезпечує більш ефективне і рівномірне живлення CPU, що значно підвищує стабільність і термін служби материнської плати.

три монітора
Графіка, графіка, і ще раз графіка! Для тих, хто любить велике зображення, дана материнська плата пропонує підтримку режиму трьох моніторів Triple Monitor. Можна використовувати одночасно три відео-інтерфейсу на задній панелі і підключати монітори, не встановлюючи додаткову відеокарту.

3 відеовиходу
На борту є три найпоширеніших відеовиходу: D-Sub + DVI + HDMI! Крім того, порт HDMI підтримує вивід відео в форматі 4K.

Live Update & APP Shop
Магазин ASRock APP Shop створений для вашої зручності. Ми пропонуємо для завантаження різні додатки і утиліти. Завдяки магазину додатків ASRock APP Shop ваша материнська плата і ваша система завжди міститимуть останні версії ПЗ.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані