Терморегулятор Hypernet TS-2 (нормально-розімкнутий (NO)) (TS-2) - AT151085 - купити Терморегулятори та програматори в Києві й Україні, доступні ціни на Терморегулятор Hypernet TS-2 (нормально-розімкнутий (NO)) (TS-2) - AT151085 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Терморегулятор Hypernet TS-2 (нормально-розімкнутий (NO)) (TS-2)

Терморегулятор Hypernet TS-2 (нормально-розімкнутий (NO)) (TS-2) - AT151085

Код товару: AT151085
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип терморегулятора - механічний, Тип монтажу - в розподільний щиток, Область застосування - універсальний, Кількість температурних зон - однозонний, 2200, чорний

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hypernet
Опис

Терморегулятор Hypernet TS-2 (нормально-розімкнутий (NO)) (TS-2)

Термостат для вентиляційних модулів - нормально-розімкнутий (NO) для управління вентиляторами, теплообмінниками, приладами охолодження або для включення сигнальних датчиків при перевищенні температури.

Терморегулятор - це пристрій призначений для підтримки необхідного рівня температури у всіх нагрівальних системах. При досягненні певної, заздалегідь заданої температури, терморегулятор сам по собі відключиться, а включиться автоматично тільки тоді, коли температура впаде до нижньої межі, теж попередньо встановленого. Або можна встановити певний рівень температури, щоб підтримувати саме його. Це дуже зручно і не вимагає участі людини.

Такий пристрій має виносний або вбудований термодатчик. Він поставляє терморегулятора дані про температуру повітря з ділянки знаходження самого термодатчика. При цьому він повинен знаходитися в ділянці приміщення, де немає прямого впливу різних опалювальних приладів, інакше буде спотворення показників. Таким чином терморегулятор здійснює управління опалювальними приладами.

Терморегулятори діляться за різними ознаками, в залежності від потреб і призначення. В якості основних параметрів слід відзначити: мета, призначення; спосіб установки, монтажу; тип використовуваного термодатчика; можливості по функціям (дистанційне керування, програмування).

В цілому можна виділити 2 великі сегменти даних пристроїв:

кімнатні, враховують тільки температуру в певному місці приміщення,

погодні, які здатні врахувати температуру зовнішнього повітря.

Також є 3 види терморегуляторів, які розрізняються по важливих параметрах роботи:

механічні,

електромеханічні,

електронні (цифрові).

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані