Іграшкова зброя Hasbro Бластер Мега Даблбрич (B9789) - AT151150 - купити Іграшкова зброя в Києві й Україні, доступні ціни на Іграшкова зброя Hasbro Бластер Мега Даблбрич (B9789) - AT151150 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Іграшкова зброя Hasbro Бластер Мега Даблбрич (B9789)

Іграшкова зброя Hasbro Бластер Мега Даблбрич (B9789) - AT151150

Код товару: AT151150
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вид зброї автомат, Тип зброя, Вікова група від 8 років, Тип боєприпасів м'які кулі, Комплектація бластер, 6 патронів, Колір червоний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Вид оружия автомат
Тип оружие
Возрастная группа с 8 лет
Тип боеприпасов мягкие пули
Комплектація бластер, 6 патронов
Колір красный
Виробник Hasbro
Опис

Придбати Іграшкова зброя Hasbro Бластер Мега Даблбрич (B9789) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Коли у дворі починається гра в стрілялки, хлопчикові просто необхідна гарна зброя. 
Бластер з кулями зі спіненого полімеру дозволить жадаючому до вражень хлопчику відчути всю гостроту перестрілки, не піддаючи його небезпеці. 
Бластер Hasbro Nerf Mega Doublebreach (B9789) має подвійний ствол, що дозволить вистрілити двома кулями поспіль з розривом у кілька секунд. 
Відсік для куль вміщує дві штуки, інші можна зручно розташувати на спеціальному утримувачі збоку на бластері – так вони завжди будуть під рукою, коли настане необхідність зарядити бластер заново. 
Після пострілу бластер потрібно перезарядити ручним насосом, який знаходиться в нижній частині, і відразу можна стріляти другою кулею. 
Дальність пострілу бластера – до 26 метрів. 
Особливість куль у цієї моделі полягає в наявності свистка на наконечнику – тепер можна не тільки побачити кулю, але і почути її по свисту. 
Іграшка рекомендована для дітей від 8 років. 

Всесвітньо відома компанія Hasbro
створила для хлопчиків воістину найбільший вибір іграшкової зброї для будь-якого виду бою – бластери з кулями, арбалети, луки зі стрілами, пістолети з присосками, бластери, що стріляють дисками – і це далеко не повний склад арсеналу. 
Улюблена гра хлопчаків всіх часів – війнушка – тепер обросла безліччю деталей і цікавих аксесуарів. 
Стріли і кулі виготовлені зі спіненого полімеру – безпечного м'якого матеріалу. 
Маючи на озброєнні таку «просунуту» зброю, хлопчаки намагаються більш урізноманітнити, ускладнити гру, застосовуючи логіку і включаючи уяву, та й фізична активність у війнушку гарантована. 
Популярність іграшкової зброї Hasbro Nerf демонструють і множинні баталії з використанням всілякої зброї Nerf, де в командах беруть участь не тільки хлопчики-підлітки, а й дорослі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані