Монітор Acer KG221Qbmix (UM.WX1EE.005) - AT151263 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор Acer KG221Qbmix (UM.WX1EE.005) - AT151263 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Рекомендуем купить фрезер в нашем магазине, а также оперативная память компа с доставкой по Киеву.
  • Предлагаем вам товар жесткий диск, купить с доставкой в Бердянск, рекомендуем вам дрон, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить бытовой, обратите внимание на электроинструмент, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на домашние инструменты, предлагаем вам сделать выбор шредер измельчитель и заказать с доставкой в Николаеве.
  • Предлагаем ознакомиться с электроники доставкой, либо шредер офисный, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Монітор Acer KG221Qbmix (UM.WX1EE.005)
Монітор Acer KG221Qbmix (UM.WX1EE.005)
Монітор Acer KG221Qbmix (UM.WX1EE.005)
Монітор Acer KG221Qbmix (UM.WX1EE.005)
Монітор Acer KG221Qbmix (UM.WX1EE.005)
Монітор Acer KG221Qbmix (UM.WX1EE.005)

Монітор Acer KG221Qbmix (UM.WX1EE.005) - AT151263

Код товару: AT151263
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ дисплея 21.5", Частота оновлення екрану 75 Гц, Тип матриці TN+film, Тип монітора Геймерські, Вбудовані колонки 2 х 2 Вт, Співвідношення сторін 16:9,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Acer
Діагональ дисплея 21.5
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Тип матриці TN
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Частота оновлення екрану 75 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка LED
Інтерфейси і підключення HDMI, VGA
Колір Чорний
Встроенные колонки 2 х 2 Вт
Тип монитора Геймерские
Особливості Регулировка наклона
Технологии синхронизации AMD FreeSync
Время отклика матрицы 1 мс (Gray to Gray)
Яркость 250 кд/м2
Контрастность динамическая 100 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 170/160
Технологии улучшения изображения Low Blue Light, Flicker Free
Потребляемая мощность в рабочем режиме 17 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.4 Вт
Опис

Придбати Монітор Acer KG221Qbmix (UM.WX1EE.005) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.


Монітор Acer KG221Qbmix (UM.WX1EE.005)
Ви оціните привабливість та продуктивність моніторів серії KG. Ці монітори, що забезпечують приголомшливе широкоформатне зображення та мають екологічні характеристики, ідеально підходять для перегляду чудових фільмів вдома або в офісі, студії та кабінеті.

Стиль
Елегантний монітор серії KG не займає багато місця і може доповнити будь-який інтер'єр.

Ігри та робота
Насолоджуйтесь виконанням робочих завдань та переглядом мультимедіа з високою деталізацією та плавними переходами завдяки підтримці високої роздільної здатності, малому часу відгуку та приголомшливомукоефіцієнт контрастності. Ігри стають більш захоплюючими, а фільми відтворюються у кінематографічній якості завдяки високій яскравості фарб. Крім того, широкоекранне співвідношення сторін ідеально підходить для перегляду фільмів та HDTV вмісту.

Спрощена функціональність
Просто натисніть кнопку входу в головне меню і монітор серії KG почне автоматичний пошук сигналів через свої порти. При натисканні клавіші Empowering легко запускається програма Acer eColor Management для налаштування необхідних вам установок та кольору, щоб отримати індивідуальні параметри зображення.

Екологія
Монітори серії KG є безпечними як для користувачів, так і для довкілля завдяки відповідності стандарту RoHS, використанню безртутної білої світлодіодної.підсвічування та наявності маркування ENERGY STAR. Технології Acer EcoDisplay дозволяють скоротити енергоспоживання на 68%, що дозволяє ще більше знизити витрати на енергопостачання. Крім того, упаковка Acer виготовлена з матеріалів, придатних для вторинного використання.


Компанія Acer створена у 1976 році, вона займає п'яте місце серед лідерів – постачальників на світовий ринок комп'ютерного обладнання. З 2000 року фірма розширила спектр своєї діяльності, зайнялася розробкою новітніх технологій, почала просувати під своїм ім'ям комп'ютерне обладнання, що відрізняється зручністю та надійністю.

Маркетингова політика компанії було спрямовано розвиток сфери збуту продукції. І це було вірним орієнтиром, який дозволив досягти неперевершеної результативності продажів. Комп'ютерна техніка Acerвідома доступними цінами при порівнянні з конкурентами якості продукції. Ноутбуки Acer - один з найбільш продаваних товарів у цьому сегменті в нашій країні, продаж ноутбуків становлять більшу частину обороту Acer в Україні.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані