Пристрій безперебійного живлення APC Smart-UPS SRT 1500VA Li-Ion (SRTL1500RMXLI) - AT151509 - купити Джерела безперебійного живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Пристрій безперебійного живлення APC Smart-UPS SRT 1500VA Li-Ion (SRTL1500RMXLI) - AT151509 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пристрій безперебійного живлення APC Smart-UPS SRT 1500VA Li-Ion (SRTL1500RMXLI)
Пристрій безперебійного живлення APC Smart-UPS SRT 1500VA Li-Ion (SRTL1500RMXLI)
Пристрій безперебійного живлення APC Smart-UPS SRT 1500VA Li-Ion (SRTL1500RMXLI)
Пристрій безперебійного живлення APC Smart-UPS SRT 1500VA Li-Ion (SRTL1500RMXLI)

Пристрій безперебійного живлення APC Smart-UPS SRT 1500VA Li-Ion (SRTL1500RMXLI) - AT151509

Код товару: AT151509
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Потужність, Вт 1350 Вт, Клас товару для серверных стоек, для мережевого обладнання, Кількість розеток 8 - IEC 320 C13/ -, Потужність, ВА 1500 В*А, Форма вихідної току синусоїда, РК-дисплей так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник APC
Діапазон потужності, Вт от 1001 до 1500
Тип архитектуры непрерывного действия (online)
Клас товару (ДБЖ) для мережевого обладнання, для серверных стоек
Форма вихідного струму правильна синусоїда
Інтерфейс підключення (ДБЖ) RJ-45, RS-232, SmartSlot, USB
Аккумуляторная батарея встроенная
Тип исполнения монтируемый в стойку
Інтерфейс підключення RJ-45/RS-232/USB/SmartSlot
Кількість розеток 8 - IEC 320 C13/ -
Дополнительный фильтр RJ-45
Размер, мм (ШхГхВ) 128 x 432 x 590 мм
Опис

Придбати Пристрій безперебійного живлення APC Smart-UPS SRT 1500VA Li-Ion (SRTL1500RMXLI) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

ДБЖ Smart-UPS On-Line з подвійним перетворенням енергії призначений для безперебійного живлення обладнання з високою щільністю потужності: серверів, мереж голосового зв'язку і передачі даних, медичних лабораторій і невеликих промислових установок. ДБЖ Smart-UPS On-Line потужністю від 1 до 20 кВА має універсальний вертикальний/надтонкий корпус. У стоєчному варіанті займає від 2 до 12 U. Нещодавно представлені моделі потужністю 15 і 20 кВА дозволяють підключати енергоємні блейд-сервери і стійки з високою щільністю потужності. Коли критично важливі для бізнесу системи потребують не в хвилинах, а в годинах автономної роботи, ДБЖ Smart-UPS On-Line може комплектуватися відповідними батарейными блоками, які забезпечують підвищені вимоги до часу автономної роботи. 

ПЗ управління PowerChute підтримує безпечне автоматичне завершення роботи мережевих операційних систем. Всі моделі потужністю 5 кВА і вище комплектуються вбудованою платою мережного управління (опція для моделей потужністю менше 5 кВА). Вся лінійка ДБЖ Smart-UPS On-Line представляє особливий інтерес для вимогливих замовників, яким важливі такі характеристики, як дуже широкий діапазон вхідної напруги, гранично точна стабілізація вихідної напруги, стабілізатор частоти, вбудований байпас і корекція вхідного коефіцієнта потужності.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані