Дзеркало BEURER BS 39 - AT151515 - купити Прилади для манікюру та педикюру в Києві й Україні, доступні ціни на Дзеркало BEURER BS 39 - AT151515 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Дзеркало BEURER BS 39
Дзеркало BEURER BS 39

Дзеркало BEURER BS 39 - AT151515

Код товару: AT151515
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип Дзеркало з підсвічуванням косметологічне, Колір дзеркала срібло, Покриття дзеркала високоякісне хромове, Габаритні розміри дзеркала, см 9 х 1.7,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип Зеркало с подсветкой косметологическое
Покрытие зеркала высококачественное хромовое
Габаритные размеры зеркала, см 9 х 1.7
Виробник BEURER
Опис

Придбати Дзеркало BEURER BS 39 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Косметичне дзеркало Beurer BS 39 з підсвічуванням і зовнішнім акумулятором допоможе в будь-який момент підправити макіяж.
Наявність підсвічування і робота від акумулятора дозволяє носити такий потрібний для кожної жінки аксесуар завжди з собою, а при необхідності використовувати, як додатковий засіб для підзарядки гаджета.
Дзеркало має сучасний стильний дизайн і компактну форму. 
Жіночий атрибут комфортно розміщується в будь-якій сумочці, косметичці або кишені. 
Наявність яскравого підсвічування в жіночій приналежності і двох дзеркальних поверхонь із збільшенням допоможе детально розглянути всі нюанси.

Індивідуальні особливості косметичного дзеркала «Beurer» BS 39 з підсвічуванням:
- Сучасне дзеркало - сама невід'ємна і необхідна річ в жіночій сумочці зазнала інноваційних змін і тепер несе в собі, крім основних, ще кілька важливих функцій, таких як, зарядки гаджета через спеціальний кабель.
 - Ергономічна форма виробу першої необхідності для кожної леді має вбудований зовнішній акумуляторний елемент з накопичувальною потужністю 3000 маг і здатна зарядити будь-який смартфон, планшет або електронну книгу.
- Дві дзеркальних сторони у виробі, стандартної і із збільшенням дозволяють поглянути на свій лик з різних проекцій і ракурсів.
 - При розкритті дзеркала відбувається автоматичне включення яскравого світлодіодного підсвічування, що дозволяє легко розглянути потрібні деталі макіяжу навіть в погано освітлених місцях, а автоматичне вимкнення при закритті - раціональному використанню приналежності.
- У виріб вмонтований світлодіодний індикатор заряду для зручності використання, що дозволяє відстежувати рівень заряду пристосування.
 - У зв'язку з малогабаритними розмірами атрибут комфортно розташується будь-якій сумочці пані та дасть можливість брати виріб в якості модного аксесуара у відрядження і поїздки з можливістю використання засобу, як додатковий зарядний пристрій для смартфона.
- Комфортабельний діаметр виробу, округла форма і незначна вагу дозволить завжди носити виріб з собою.
- Завдяки цьому засобу можна з легкістю підправити макіяж в будь-якій поїздці і відрядженні, нанести косметичний засіб, змінити контактні лінзи, відкоригувати форму брів з додатковим комфортом.

Робота приладу здійснюється за допомогою акумулятора.
Зовнішній акумулятор вбудований і має потужність 3000 мАч.
Тривалість повної підзарядки акумулятора - до 4 годин.
Відображення зарядженості світлодіодним індикатором.
У комплектацію виробу входить кабель з «Micro-USB" для здійснення зарядки зовнішнього акумулятора.
Діаметр відбиваємої поверхні - 70 мм.
Дзеркальні поверхні двох типів: нормальна (стандарт) і із збільшенням (3-х кратним).

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані