Варочна поверхня ZANUSSI IPZ6443KC - AT151829 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варочна поверхня ZANUSSI IPZ6443KC - AT151829 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Варочна поверхня ZANUSSI IPZ6443KC
Варочна поверхня ZANUSSI IPZ6443KC

Варочна поверхня ZANUSSI IPZ6443KC - AT151829

Код товару: AT151829
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип поверхні електрична, Кількість конфорок 4, Колір чорний, Тип нагрівальних елементів (конфорки) індукційні, Управління сенсорне, Матеріал поверхні склокераміка,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ZANUSSI
Тип поверхности Для электрических плит
Тип нагревательных элементов (конфорки) для индукционных плит
Количество конфорок 4
Колір Чорний
Управление сенсорное
Материал поверхности стеклокерамика
Диаметр и мощность конфорок Передняя правая 1.4/2.5 кВт, Задняя левая 2.3/3.2 кВт, Передняя левая 2.3/3.2 кВт, Задняя правая 1.8/2.8 кВт
Размеры ниши для встраивания 56 х 49 х 4.4 см
Дополнительные характеристики таймер, распознавание посуды, подсветка панели управления, индикатор остаточного тепла, звуковой сигнал, защита от детей, быстры
Розміри 59 x 52 cм
Опис

Придбати Варочна поверхня ZANUSSI IPZ6443KC Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Варильна поверхня ZANUSSI IPZ6443KC

Дозволяє з легкістю поставити точну температуру за вашим бажанням. Продумані елементи управління і цифровий дисплей цієї варильної панелі дозволить вам з упевненістю ставити рівень нагріву для ваших страв одним дотиком пальця.

Почніть приготування, задайте час - і йдіть! Функція цього духової шафи «Включив і йди» може приготувати ваше блюдо ледь не без вашої допомоги. Просто задайте час і йдіть - панель сама відключиться після закінчення часу приготування.

Без всяких сумнівів, цю плиту очищати найлегше! Використання індукційних конфорок дозволяє миттєво перервати нагрів і не допустити переливу через закипання. А якщо це і станеться, до поверхні нічого не прикипить. Досить буде просто витерти її ганчіркою!

Простий спосіб досягти душевного спокою. Не дайте маленьким пальчикам грати з речами, доступ до яких їм заборонено. Ця поверхня має для цього спеціальне блокування від дітей. Цей простий спосіб забезпечить ваш душевний спокій.

На сьогоднішній день фірма Zanussi - один зі світових лідерів з випуску побутової техніки. Широкий асортимент товарів: від холодильника до пральних машин користується популярністю в 70 країнах світу. Інноваційні технології, якісна продукція і оригінальний дизайн досі залишаються візитною карткою компанії, забезпечуючи їй невгасаючу популярність і попит на товари. Багатьом поколінням європейців і американців відома фірма Zanussi як виробник недорогий і якісної техніки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані