Настільна гра Hobby World Манчкин. Тащи Сокровища (1385) - AT151864 - купити Настільні ігри в Києві й Україні, доступні ціни на Настільна гра Hobby World Манчкин. Тащи Сокровища (1385) - AT151864 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Настільна гра Hobby World Манчкин. Тащи Сокровища (1385)

Настільна гра Hobby World Манчкин. Тащи Сокровища (1385) - AT151864

Код товару: AT151864
В наявності
1 460 грн
Короткий опис:
Вікова група від 6 років, Тип розважальні, Серія Манчкін, Кількість гравців від 2 до 6,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа с 6 лет
Серія Манчкин
Количество игроков от 2 до 6
Тип развлекательные
Виробник Hobby World
Опис

Придбати Настільна гра Hobby World Манчкин. Тащи Сокровища (1385) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

У настільній грі «Манчкін. Тягни Скарби» манчкіни знову відправляються в захоплюючу пригоду! Наших героїв чекає абсолютно нове підземелля з неймовірними скарбами. Сражайте монстрів наповал, хапайте скарби і пам'ятайте: справжній манчкін не довіряє нікому!

Як грати

На початку партії гравці розкладають ігрове поле і вибирають свого манчкина. Після всі гравці отримують по три карти скарби і ставлять своїх манчкинов на клітку входу в підземелля. Кожен свій хід гравець кидає ігровий кубик і вибирає напрямок, у який хоче податися, і переміщується на вказану кількість клітин. Клітини бувають декількох типів. Потрапляючи на одні, гравець отримує скарби або перекидає кубик, потрапляючи на інші, гравець зобов'язаний битися з монстром! Боротися можна і не один: якщо біля вас є гравець, який готовий допомогти вам, ви можете покликати на допомогу і завалити жалюгідного ворога спільно, але тоді будьте готові поділитися своєю здобиччю.

Хто переміг?

Гра закінчується тоді, коли з колоди скарбів береться остання карта. Після цього всі гравці вважають вартість своїх скарбів на руці в голд, яка вказана на самих картках. Той манчкін, у якого вартість скарбів найбільша, стає переможцем!

Особливості гри

«Манчкін. Тягни Скарби» — це настільна версія манчкина, яка спеціально спрощена і адаптована. Вона чудово підійде для гри з дитиною або для новачків у світі настільних ігор. Прості правила, наочне барвисте поле і збережений антураж оригінального «Манчкина» — все це вже чекає хоробрих шукачів пригод в коробці з грою!

Трохи про оригінальну гру

Гра «Манчкін» – локалізація настільної карткової гри Munchkin. Російською мовою гра, як ні старайся, набуває нового звучання, але залишається азартної, динамічною і злорадной. Рольове зубоскальство з простим, але місцями навмисно туманним правилами піддає глузуванням благородних ельфів, мудрих магів, відважних воїнів і мохноногих хафлингов. Клірики б'ються з андедами, злодії підрізають своїх суперників у розпал бою, гігантські Кальмадзиллы і мерзенні Лицесосы прагнуть отруїти або відняти геройські життя ваших манчкинов, але так, на розслабоні, без довгих промов та численних кидків разногранных кісток, прийнятих в D&D, GURPS та інших равенлофтах.

Так що ж таке «Манчкін»?

Отже, настільна гра «Манчкін» - це рольова гра за формою, пародія за змістом. Манчкіни гравців ходять по підземеллю, витягують на світ божий тамтешніх жахливих мешканців і каються в цьому, або отримують за перемогу нові рівні і скарби. Результат кожного подібного пригоди (бою, коротше) залежить від того, хто з чим на бій вийшов. У гравця це рівень і бонуси/штрафи від шмоток, класу, раси і проклять. У монстра це рівень плюс карти-підсилювачі і разові шмотки. Звідки шмотки у монстра? У вашому бою можуть взяти участь і заздрісні суперники: вони можуть допомагати монстра і послаблювати вас. Тому, хоча в «Манчкін» і можна грати удвох, наберіть на матч побільше народу: на руках буде більше прокльонів, підсилювачів і зіль, якими так легко змінити баланс сил в бою в будь-яку сторону, і пильні заздрісники не дадуть нікому з вас вийти в одноосібні лідери перегонів до 10-го переможного рівня.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані