Зарядний пристрій для акумуляторів EXTRADIGITAL BM210 (AAC2827) - AT015202 - купити Акумулятори та зарядні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Зарядний пристрій для акумуляторів EXTRADIGITAL BM210 (AAC2827) - AT015202 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Зарядний пристрій для акумуляторів EXTRADIGITAL BM210 (AAC2827)

Зарядний пристрій для акумуляторів EXTRADIGITAL BM210 (AAC2827) - AT015202

Код товару: AT015202
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Типорозмір акумуляторів ААА, АА, Електрохімічна система акумуляторів Ni-Mh, Ni-Cd, Функції захист від перегріву, визначення несправних акумуляторів, Кількість акумуляторів в комплекті без акумуляторів, Живлення від мережі, Індикація зарядки дисплей,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник EXTRADIGITAL
Вихідна напруга 1.5 В
Типоразмер аккумуляторов ААА, АА
Функції определение неисправных аккумуляторов, защита от перегрева
Электрохимическая система аккумуляторов Ni-Mh, Ni-Cd
Живлення сеть 220В
Индикация зарядки дисплей
Количество аккумуляторов в комплекте без аккумуляторов
Максимальное количество одновременно заряжаемых ак 4
Зарядный ток 1400 мА
Висота 45 мм
Глибина 148 мм
Опис

Придбати Зарядний пристрій для акумуляторів EXTRADIGITAL BM210 (AAC2827) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Зарядний пристрій EXTRADIGITAL BM210 (AAC 2827)
За сукупністю функцій і зручністю використання, зарядний пристрій Extradigital BM-210 на сьогоднішній день є одним з найбільш збалансованих на ринку. Доступна ціна, простота і логічність меню, набір необхідних функцій, роблять зарядний пристрій Extradigital BM-210 одним з найкращих варіантів при виборі зарядного пристрою. За своїми функціями - це аналог зарядного пристрою Maha Powerex MH-C9000 c деякими відмінностями і поліпшеннями. Зарядний пристрій Extradigital BM210 дозволяє заряджати, розряджати, тестувати, розганяти / тренувати і відновлювати ємність акумуляторів.

Основні властивості зарядного пристрою: двоядерний процесор. Чотири повністю незалежних і індивідуально програмованих канали. Вибір струму заряду: від 200 mA до 1000 mA. При використанні тільки двох слотів максимальний струм можна встановити 1200 mА і 1400 mА. Одночасна робота з Ni-Cd / Ni-MH акумуляторами АА / ААА розмірів. Інформативний LCD екран відображає поточні дані (струм зарядки, час, напруга, накопичена ємність) по кожному слоту. Автоматичне включення підсвічування LCD екрана при роботі з пристроєм. Автоматичне перемикання на компенсаційну підзарядку малим струмом для підтримки максимальної ємності акумуляторів. Захист від перегріву акумуляторів і зарядного пристрою. Визначення стану акумуляторів за принципом -?V. Визначення несправних елементів живлення. П'ять режимів роботи: заряд, розряд, відновлення, визначення максимальної місткості, швидкий тест.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані