Зарядний пристрій HOCO Z1 2*USB, 2.1A, Black (63314) - AT152077 - купити Зарядні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Зарядний пристрій HOCO Z1 2*USB, 2.1A, Black (63314) - AT152077 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Зарядний пристрій HOCO Z1 2*USB, 2.1A, Black (63314)
Зарядний пристрій HOCO Z1 2*USB, 2.1A, Black (63314)
Зарядний пристрій HOCO Z1 2*USB, 2.1A, Black (63314)

Зарядний пристрій HOCO Z1 2*USB, 2.1A, Black (63314) - AT152077

Код товару: AT152077
Немає в наявності
Короткий опис:
Вихідний струм 2.1 А, Вхідне підключення прикурювач автомобіля, Кількість USB портів 2xUSB, Тип адаптер, Тип вихідного підключення USB, Призначення для телефону/смартфона, для планшета, для електронних книг, для mp3/mp4-плеєра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Вихідний струм 2,1
Тип адаптер
Вхідне підключення прикурювач автомобіля
Тип вихідного підключення USB
Сумісність універсальний
Призначення для электронных книг, для телефона/смартфона, для планшета, для mp3/mp4-плеера
Вхідна напруга 12-24 В
Висота 30
Глибина 25 мм
Виробник HOCO
Опис

Придбати Зарядний пристрій HOCO Z1 2*USB, 2.1A, Black (63314) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Зарядний пристрій HOCO Z1 2 * USB, 2.1A, Black (63314)

Універсальний автомобільний зарядний пристрій Hoco Z1 2.1A 2USB, має 2 стандартних USB входу з автораспределеніем (макс. 2.1А). Дана модель виготовлена ??з якісного термостійкого ABS пластику. Особливості: Матеріал: термостійкий ABS + PC. Вихідна сила струму: 5V / 2.1A (2.1A MAX). Вхідна напруга: 12-24V.

Бренд HOCO був створений компанією «HOCO. Technology »в 2009 році. Всього через кілька років розвитку і становлення на ринку бренд HOCO перетворився на відомий світовий бренд аксесуарів для мобільних телефонів і планшетів. Бренд HOCO можна назвати старожилом ринку мобільних аксесуарів - далеко не кожному виробнику протриматися в цій ніші десяток років.

Бренд HOCO представлений більш ніж в 50 країнах світу і знайшов уже своїх постійних клієнтів, які рекомендують даний бренд, як надійного партнера, що випускає високоякісну продукцію: кабелі і перехідники, зарядні пристрої, навушники і bluetooth гарнітури і колонки, автомобільні утримувачі і зовнішні акумулятори а також скла і чохли на останні моделі телефонів відмінної якості і за доступними цінами.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані