Цифровий фотоапарат PANASONIC LUMIX DC-TZ200 Black (DC-TZ200EE-K) - AT152268 - купити Фотоапарати в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий фотоапарат PANASONIC LUMIX DC-TZ200 Black (DC-TZ200EE-K) - AT152268 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Цифровий фотоапарат PANASONIC LUMIX DC-TZ200 Black (DC-TZ200EE-K)
Цифровий фотоапарат PANASONIC LUMIX DC-TZ200 Black (DC-TZ200EE-K)
Цифровий фотоапарат PANASONIC LUMIX DC-TZ200 Black (DC-TZ200EE-K)
Цифровий фотоапарат PANASONIC LUMIX DC-TZ200 Black (DC-TZ200EE-K)
Цифровий фотоапарат PANASONIC LUMIX DC-TZ200 Black (DC-TZ200EE-K)
Цифровий фотоапарат PANASONIC LUMIX DC-TZ200 Black (DC-TZ200EE-K)
Цифровий фотоапарат PANASONIC LUMIX DC-TZ200 Black (DC-TZ200EE-K)
Цифровий фотоапарат PANASONIC LUMIX DC-TZ200 Black (DC-TZ200EE-K)
Цифровий фотоапарат PANASONIC LUMIX DC-TZ200 Black (DC-TZ200EE-K)
Цифровий фотоапарат PANASONIC LUMIX DC-TZ200 Black (DC-TZ200EE-K)
Цифровий фотоапарат PANASONIC LUMIX DC-TZ200 Black (DC-TZ200EE-K)
Цифровий фотоапарат PANASONIC LUMIX DC-TZ200 Black (DC-TZ200EE-K)

Цифровий фотоапарат PANASONIC LUMIX DC-TZ200 Black (DC-TZ200EE-K) - AT152268

Код товару: AT152268
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип фотокамер Суперзуми, Розмір матриці 1'', Запис відео 3840x2160, Бездротовий зв'язок Wi-Fi, Bluetooth, Число ефективних пікселів 20.1 Mpx, Комплектація фотоапарата з об'єктивом (Kit),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PANASONIC
Тип фотокамер Суперзумы
Размер матрицы 1''
Запись видео 3840x2160
Стабилизация оптическая
Оптический зум 15х
Комплектация фотоаппарата с объективом (Kit)
Число эффективных пикселей 20.1 Mpx
Беспроводная связь Wi-Fi
Тип матриці КМОП (CMOS)
Формат записи снимков RAW, JPEG
Тип видоискателя электронное
Размер ЖК-экрана 3
Інтерфейси USB, HDMI
Тип питания аккумулятор Li-Ion
Минимальное фокусное расстояние 8.8 мм (35 мм эквивалент: 24 мм)
Максимальная диафрагма f/3.3-6.4
Конструкция 13 элементов в 11 группах
Минимальное расстояние фокусировки 50 см
Максимальное расстояние фокусировки
Тип затвора комбинированный электронно-механический затвор
Выдержка 1/2000 - 60 с
Эквивалентная чувствительность ISO 80 - 25600
Автоспуск 2 с, 10 с
Настройки баланса белого тень, облачность, лампа накаливания, дневной свет, вспышка
Максимальный размер снимка 5472 x 3648
Поле зрения 100 %
Вспышка встроенный
Режимы работы удаление эффекта красных глаз, принудительная с уменьшением эффекта красных глаз, принудительная, медленная синхронизация и умен
Вага 298 г
Ресурс аккумуляторной батареи 250 кадров
Колір Чорний
Общее число пикселей 20.9 Mрх
Емкость аккумулятора 1025 mAh
Опис

Придбати Цифровий фотоапарат PANASONIC LUMIX DC-TZ200 Black (DC-TZ200EE-K) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Цифровий фотоапарат PANASONIC LUMIX DC-TZ200 Black (DC-TZ200EE-K)

Насолоджуйтесь більшою свободою c камерою, яка встигає за кожним вашим рухом і з легкістю вміщається в кишені. Найважливіші моменти назавжди залишаться з вами завдяки універсальному 15-кратному оптичному зуму і високопродуктивної 1-дюймовому сенсора.

Чудова якість зображень при зйомці в будь-який час дня і ночі. Продовжуйте знімати свої пригоди вночі завдяки потужному 1-дюймовому 20 Мп сенсора, який передає більше деталей, квітів і чіткості навіть в умовах низької освітленості. Якщо сонце зайшло за обрій, то це зовсім не означає, що ваша камера перестала працювати як належить.

Покращений процесор обробки зображень Venus Engine. На камері Lumix TZ200 встановлено такий же процесор обробки зображень Venus Engine, який встановлюється на професійних камерах Lumix серії G. Це дозволяє знімати зображення високої якості і забезпечує високу швидкість обробки, необхідну для запису відео з роздільною здатністю 4K. Покращена система придушення шумів дозволяє Lumix TZ200 робити чіткі знімки з максимальним відгуком ISO12800 / ISO25600 (розширений).

L. Monochrome. Стиль зображення L. Monochrome дозволяє робити вражаючі чорно-білі знімки з глибокими відтінками чорного і багатими тоновими переходами, зовсім як на Ч / Б плівках.

Обробка даних в форматі RAW безпосередньо за допомогою камери. Камера Lumix ТZ200 дозволяє знімати зображення у форматі RAW і обробляти їх безпосередньо за допомогою камери, коректуючи наведене нижче колірний простір (sRGB / AdobeRGB), баланс білого, компенсація експозиції, стиль фотографії, інтелектуальне управління динамічним діапазоном, контрастність, світло / тінь, насиченість , зменшення шумів, інтелектуальне дозвіл, різкість.

Зафіксуйте все завдяки потужному оптичному зуму. Завдяки 15-кратному оптичному зуму для вас доступні будь-які типи знімків. Об'єктив LEICA DC дозволяє робити знімки в діапазоні фокусних відстаней від 24 мм до 360 мм. Ідеальні умови для зйомки приголомшливих кадрів на будь-якій відстані.

Підберіть ближче до деталей. З новою камерою Lumix TZ200 ви зможете безпрецедентно близько підібратися до об'єкту зйомки завдяки можливості макрозйомки з дистанції 3 см.

З видошукачем Live Viewfinder від вас ніщо не сховається. Часом яскраве сонячне світло заважає перегляду навіть на найяскравіших екранах. 0.2-дюймовий видошукач Live Viewfinder (еквівалент 2330 тис. Точок) автоматично включається, коли ви підносите камеру до ока, так що ви зможете розглянути всі деталі і зробити дійсно відмінний знімок.

Інтуїтивно зрозуміле сенсорне управління на екрані з 1240 тис. точок. Екран камери з високою роздільною здатністю (прибл. 1240 тис. Точок) забезпечує хорошу видимість навіть при зйомці на вулиці в сонячну погоду. Крім того, сенсорний контроль дозволяє миттєво навести фокус на об'єкт, торкнувшись його на екрані; при цьому можна навіть спустити затвор.

Надшвидкісне фокусування. Ловіть навіть самі швидкоплинні події завдяки технології DFD (глибина з расфокусировки). Вона дозволяє миттєво обчислювати відстань до об'єкта, оцінюючи два зображення з різними рівнями різкості, і забезпечує надшвидкісну автофокусування і серійну зйомку зі швидкістю 6 кадрів в секунду з AFC (безперервний автофокус). Також можлива зйомка зі швидкістю 10 кадрів в секунду в режимі AFS (фокусування по точці).

Жоден момент не вислизне від вас з режимом 4K ФОТО. Режим 4K ФОТО на камері Lumix TZ200 дозволяє вам отримати ідеальний знімок, вибравши його з відеоряду з дозволом 4К (швидкість зйомки 30 к / с) прямо на камері, і зберегти його як окреме зображення з високою роздільною здатністю поряд з 4K-роликом.

Просто зніміть, виберіть і збережіть свій незабутній момент. Автоматичне маркування в режимі 4K ФОТО. Вибирати кращі знімки стало ще простіше. Коли птах злітає вгору, повітряна кулька лопається або людина кидає погляд через плече, камера фіксує цей рух або особа і автоматично встановлює маркер. Сортуючи кадри, ви можете швидко перейти до потрібного моменту.  Ви можете вмістити всю траєкторію динамічної події в одному знімку. Потім просто виберіть вдалі кадри з файлу 4K ФОТО і скомпонуйте їх в один переповнений подіями знімок.

Спочатку знімайте, а потім наводите різкість!. Робіть фотографії, не турбуючись про наведення різкості. Функція постфокусіровкі, заснована на новітній технології 4K, дає владу над різкістю будь-якій області на фотографії, навіть після того як знімок вже був зроблений. Завдяки функції складання зон різкості можна вибрати кілька точок фокусування на одному зображенні і відкрити для себе нові творчі можливості. Зосередьтеся на більш важливі речі в ваших подорожах!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані