Бойлер BOSCH Tronic 1000 TR1000T 30 SB - AT152308 - купити Бойлери та водонагрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Бойлер BOSCH Tronic 1000 TR1000T 30 SB - AT152308 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Бойлер BOSCH Tronic 1000 TR1000T 30 SB
Бойлер BOSCH Tronic 1000 TR1000T 30 SB
Бойлер BOSCH Tronic 1000 TR1000T 30 SB
Бойлер BOSCH Tronic 1000 TR1000T 30 SB
Бойлер BOSCH Tronic 1000 TR1000T 30 SB

Бойлер BOSCH Tronic 1000 TR1000T 30 SB - AT152308

Код товару: AT152308
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об'єм 30 л, Форма бойлера slim (тонка), Тип ТЕНа "мокрий" (безпосередньо контактує з водою), Тип управління механічне, Кількість ТЕНів один, Матеріал внутрішнього бака сталь зі склокерамічним покриттям,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BOSCH
Об`єм 30
Форма бойлера slim (тонкая)
Тип ТЭНа "мокрый" (непосредственно контактирует с водой)
Установка вертикальная
Тип установки настінний
Количество ТЭНов один
Тип управления механічна
Потужність 1200 Вт
Материал внутреннего бака сталь со стеклокерамическим покрытием
Висота 556 мм
Ширина 368 мм
Режимы нагревания обычный нагрев
Температура нагрева 70 °С
Захист запобіжний клапан (захист від надлишкового тиску), магнієвий анод, захист від перегріву
Подводка нижняя
Элементы управления бойлером стрелочный индикатор уровня нагрева
Класс защищенности бойлера IPX4
Давление 8 бар
Гидравлическое подключение 1/2
Электропитание 230В/50Гц
Опис

Придбати Бойлер BOSCH Tronic 1000 TR1000T 30 SB Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Бойлер BOSCH Tronic 1000 TR1000T 30 SB

Спрощене механічне регулювання. Управління температурою нагріву здійснюється за допомогою регулятора в корпусі під кришкою водонагрівача. Таким чином, при установці температури до 70С ° водонагрівач буде постійно підтримувати заданий значення при роботі.

Висока стійкість внутрішнього покриття до перепадів тиску. Бак протестований при тиску 16 бар, що в два рази більше ніж звичайний тиск води в будинках і квартирах. Така стійкість досягається завдяки антибактеріальній склокерамічним покриттю всередині водонагрівачів Tronic.

Антибактеріальне склокерамічні покриття всередині бака. Кожен водонагрівач Bosch Tronic покритий зсередини шарами унікальною склокераміки, розробленої в лабораторія компанії Bosch. Склокераміка вдає із себе склоподібне речовина, загартоване при високій температурі (780С ° - 850С °) і покриває бак водонагрівача. Головна відмінність від скла в тому, що дане покриття легко протистоїть перепадам тиску і температури.

Крім того, воно абсолютно хімічно нейтрально і забезпечує повну гігієнічність приготування гарячої води. Таким чином, відсутній ризик «цвітіння» води і в моменти, коли водонагрівач не використовується, немає необхідності зливати з нього воду.

Завдяки широкому модельному ряду Tronic 1000 T легко підібрати відповідний водонагрівач під індивідуальні вимоги покупця і під місце монтажу. Моделі об'ємом 30 і 50 літрів типу Slim відрізняються своєю витягнутою формою і діаметром, який набагато менше стандартного- 36 см, що забезпечить розміщення водонагрівача в різних нішах і приміщеннях з обмеженим простором, наприклад, на кухні або у ванній.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані