Материнська плата ASRock 760GM-HDV - AT152315 - купити Системні (материнскі) плати в Києві й Україні, доступні ціни на Материнська плата ASRock 760GM-HDV - AT152315 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Материнська плата ASRock 760GM-HDV
Материнська плата ASRock 760GM-HDV
Материнська плата ASRock 760GM-HDV
Материнська плата ASRock 760GM-HDV
Материнська плата ASRock 760GM-HDV

Материнська плата ASRock 760GM-HDV - AT152315

Код товару: AT152315
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Модель чіпсета AMD 760G/SB710, Сокет Socket AM3+, Форм-фактор Micro-ATX, Слоти розширення 1 x PCI, 1 x PCI-Eх 2.0 x1, 1 x PCI-Eх 2.0 x16, Зовнішні порти 1 x HDMI, 1 x DVI-D, 1 x VGA Port, 2 x PS/2, 1 x RJ-45 LAN, 4 x USB 2.0, Тип оперативної пам'яті DDR3,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AMD, ASRock
Модель чіпсета AMD 760G/SB710
Сокет AM3+
Форм-фактор Micro-ATX
Зовнішні порти 4 x USB 2.0, 1 x RJ-45 LAN, 1 x VGA Port, 1 x DVI-D, 1 x HDMI, 2 x PS/2
Тип оперативної пам'яті DDR 3
Модель вбудованої графіки AMD Radeon 3000
Слоти розширення 1 x PCI, 1 x PCI-Eх 2.0 x1, 1 x PCI-Eх 2.0 x16
Призначення звичайна
Внутрішні роз'єми і порти 4 x Sata 3.0 Gb/s
Підтримка RAID RAID 0, 1,10
Тип BIOS Ami
Вид для компьютера
Охлаждение северного моста пассивное (радиатор)
Охлаждение южного моста пассивное (радиатор)
Процессорная совместимость AMD Phenom II X6 / X4 / X3 / X2 (кроме 920 / 940) / Athlon II X4 / X3 / X2 / Sempron
Частота, МГц 1800 (O.C.), 1600 (O.C.), 1333, 1066
Максимальна роздільна здатність 2048x1536
Тип аудиосистемы HDA (High Definition Audio)
Аудиоконтроллер Realtek ALC887
Многоканальный звук 7.1
Тип сетевой карты Realtek RTL8111H
Скорость 10/100/1000 Мбит/с
Колодки 2-х USB 2.0
Основное питание 24 пиновый ATX
Питание 12В 8 пиновый АТХ 12В
Прочие коннекторы 1 x Front panel audio connector, 1 x 4 -pin CPU Fan connector
Підтримка ОС Windows 7 32-bit, Windows 7 64-bit, Windows 10 64-bit
Ширина, мм 193
Высота, мм 218
Опис

Придбати Материнська плата ASRock 760GM-HDV Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Системна (материнська) плата ASRock 760GM-HDV

Чорний сапфір. Глибокий чорний колір. Основа в кольорі «чорного сапфіра» надає материнській платі елемент загадковості. Друкована плата високої щільності. Новий дизайн друкованої плати знижує зазори між шарами і захищає материнську плату від електричних замикань, викликаних вологістю. 3 відеовиходу. На борту є три найпоширеніших відеовиходу: D-Sub + DVI + HDMI!

Твердотільні конденсатори На цій материнській платі компанія ASRock використовувала тільки твердотільні конденсатори. З такими конденсаторами материнська плата буде працювати стабільніше при збільшеному терміні служби. Live Update & APP Shop Магазин ASRock APP Shop створений для вашої зручності.

Ми пропонуємо для завантаження різні додатки і утиліти. Завдяки магазину додатків ASRock APP Shop ваша материнська плата і ваша система завжди міститимуть останні версії ПЗ. 3 відеовиходу На борту є три найпоширеніших відеовиходу: D-Sub + DVI + HDMI!

Аудіоконденсатори ELNA. Хто сказав, що якісний звук доступний тільки на материнських платах преміум класу? ASRock використовує аудіоконденсатори ELNA на моделей середнього і початкового рівня! На відміну від звичайних твердотільних конденсаторів, аудіоконденсатори ELNA мають втрату струму всього в 3uA. Це ключ до значного зниження рівня шуму і задоволенню найвимогливіших аудиофилов.

ASRock - компанія молода, але вже завоювала багато прихильників по всьому світу. Вона була заснована в 2002 році в Тайпеї (Тайвань). Компанія займається виробництвом материнських плат, головною особливістю яких є низька ціна, при відмінному виконанні.

ASRock - дочірня компанія ASUSTeK Computer (ASUS), відомого виробника комп'ютерної техніки та комплектуючих. Але, якщо материнські плати ASUS зазвичай коштують досить дорого, то у випадку з ASRock, ми можемо спостерігати недорогі «материнки», що відрізняються оригінальністю рішень. Її моделі часто поєднують в собі абсолютно різнорідні технології, завдяки чому вдається створювати недорогі материнські плати, що несуть в собі концепції hi-end моделей.

Незважаючи на відносну молодість, компанія належить до відомих і шанованих. Уже через рік після заснування її «материнки» розходилися тиражами в сотні тисяч. Назва ASRock походить від словосполучення «As Rock» - «Як скеля». Крім основного слогану, на сайті компанії можна зустріти і вираз «Motherboard, We Master It!» - «Материнська плата - ми досягли досконалості!». Роботи ведуться по тій же концепції, що і у ASUS - 3С: Creative, Considerate, Cost-effective (Креативність, продуманість, поєднання ціна / продуктивність).

На початку 2009 року ASRock вирішила дещо розширити межі своєї діяльності і увійти на ринок нетбуків і неттопів. Всі принципи компанії і тут залишилися незмінними. Починаючи з 2010 року належить компанії Pegatron Corporation, створеної в результаті реструктуризації ASUS і спеціалізується на виробництві OEM-продукції.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані