Інтерактивна іграшка Chi Chi Love Чихуахуа Фешн Звезда с сумочкой и подвесом светящимся (5893115) - AT152393 - купити Інтерактивні іграшки в Києві й Україні, доступні ціни на Інтерактивна іграшка Chi Chi Love Чихуахуа Фешн Звезда с сумочкой и подвесом светящимся (5893115) - AT152393 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Інтерактивна іграшка Chi Chi Love Чихуахуа Фешн Звезда с сумочкой и подвесом светящимся (5893115)
Інтерактивна іграшка Chi Chi Love Чихуахуа Фешн Звезда с сумочкой и подвесом светящимся (5893115)
Інтерактивна іграшка Chi Chi Love Чихуахуа Фешн Звезда с сумочкой и подвесом светящимся (5893115)
Інтерактивна іграшка Chi Chi Love Чихуахуа Фешн Звезда с сумочкой и подвесом светящимся (5893115)
Інтерактивна іграшка Chi Chi Love Чихуахуа Фешн Звезда с сумочкой и подвесом светящимся (5893115)

Інтерактивна іграшка Chi Chi Love Чихуахуа Фешн Звезда с сумочкой и подвесом светящимся (5893115) - AT152393

Код товару: AT152393
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип іграшки тварини, Вікова група від 5 років,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа от 5 лет
Тип игрушки животные
Виробник Chi Chi Love
Опис

Придбати Інтерактивна іграшка Chi Chi Love Чихуахуа Фешн Звезда с сумочкой и подвесом светящимся (5893115) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Інтерактивна іграшка Chi Chi Love Чихуахуа Фешн Зимовий стиль з сумочкою 20 см (5893127)

Хочете порадувати Вашу дитину? Подаруйте їй іграшкову собачку Чихуахуа! Адже всі дітки мріють мати домашнього улюбленця, якого можна наряджати і вигулювати. Ваша дівчинка буде в захваті і безсумнівно буде наймоднішою серед своїх подружок. Тим більше, що сюжетно-рольова гра розвиває в дитині відчуття відповідальності і впевненості в собі.

Chi Chi Love - це колекція гламурних песиків з різними аксесуарами. У кожної собачки, як і у його господині, є свій власний неповторний стиль. Тепер маленькі модниці можуть всюди носити свого улюбленця, одягати його в модний одяг і навіть робити зачіски! Плюшева собачка Чіхуахуа Фешн Зірка одягнена в рожевий костюмчик з бантиком на голові. В комплекті - компактна сумочка, в якій можна носити собачку або просто брати на прогулянку, з підвісом, що світиться в темряві. Вік: від 5 років.

Торгова марка Chi Chi Love - дочірній бренд великого німецького концерну по виробництву іграшок під назвою Simba Dickie Group. Іграшки від Simba широко відомі у всьому світі, а сама компанія об'єднує під своїм початком безліч підприємств. Під логотипом Chi Chi Love на міжнародний ринок товарів для дітей випускається декілька колекцій м'яких іграшкових собачок різних порід.

Виробництво товарів здійснюється на території Китаю під строгим контролем головної компанії. Підприємство виготовляє продукцію для дітей від п'яти років. Якість і виконання іграшок від даного виробника є безпрецедентно високим. Безпечні і екологічні матеріали, з яких виготовляються іграшкові звірята, не викликають алергічної реакції і повністю нешкідливі для здоров'я.

Товари під брендом Chi Chi Love відмінно підходять для сюжетно-рольових ігор, необхідних для гармонійного розвитку кожної дитини. Кожна іграшка реалізується в комплекті зі стильною сумочкою, одягом і аксесуарами (парасольки, амулети, браслети, бантики). Собачки Chi Chi Love є інтерактивними, за допомогою звукових і динамічних ефектів вони взаємодіють з малюком, тому така іграшка буде тривалий час цікава дитині.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані