Автомобіль Nikko VelociTrax зеленый (90222) - AT152425 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Автомобіль Nikko VelociTrax зеленый (90222) - AT152425 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Автомобіль Nikko VelociTrax зеленый (90222)

Автомобіль Nikko VelociTrax зеленый (90222) - AT152425

Код товару: AT152425
Немає в наявності
Короткий опис:
Радіоуправління 2.4 GHz, Довжина 290 мм, Ширина 170 мм, Висота 120 мм, Комплектація ПДК, акумулятор, автомобіль,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Радиоуправление 2.4 ГГц
Довжина 290 мм
Ширина 170 мм
Висота 120 мм
Комплектація ПДУ, аккумулятор, автомобиль
Виробник Nikko
Опис

Придбати Автомобіль Nikko VelociTrax зеленый (90222) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Автомобіль Nikko VelociTrax (90222)

Який хлопчисько не мріє про машинку на радіоуправлінні. Це улюблена іграшка як і дітей, так і дорослих. Машинки Nikko відрізняються високою якістю. Такому подарунку буде радий кожна дитина. Діти зможуть придумати безліч ігор з машинкою, зробити безліч перешкод, які машина буде з легкістю долати.

Колір машини-всюдихода - зелений. Замість коліс у неї гусеничний хід. Також у даній моделі новий пульт - без антени, а 10 каналів. Вибір каналу здійснюється автоматично. Працює всюдихід від акумулятора. Батарейки потрібні тільки в пульт. Заряджати акумулятор потрібно годину, а тривалість гри - 20 хвилин. Машинка розганятися до 14 кілометрів на годину, радіус її дії - до 40 метрів. Особливості управління - всюдихід їздить назад, вперед і розгортається на 360 градусів.

Особливості:

Швидкість: 14 км / г

Радіус дії: до 40 м

Час гри близько 20 хвилин

Управління танкове: вперед, назад, розвороти на 360 градусів

Частота: 2.4 GHz

Машина-всюдихід Nikko VelociTrax, на гусеничному ходу, відмінна прохідність, обертання на місці, два мотора.

Живлення: Машинка - акумулятор 6 В (акумулятор 700 мА * ч)

Пульт - 3 х ААА

Nikko - японська компанія, яка була створена в 1958 році. На сьогоднішній день Nikko є лідером з виробництва іграшок на радіокеруванні для дітей будь-якого віку. Лінійка радіокерованих іграшок, що випускаються фірмою дуже широка: тут представлені цікаві, суперсучасні товари в різної цінової категорії.

Nikko випускає радіокеровані моделі, які дають можливість дітям розвивати уяву і грати в різних стихіях. На землі - джипи, спортивні та легкові автомобілі. У воді - катери, підводні човни. У повітрі - літаки, вертольоти.

Торгова марка Nikko - це бездоганна якість і надійність товарів. Особливу увагу фірма приділяє безпеці іграшок (всі іграшки виготовляються з нетоксичних матеріалів відповідно до світових стандартів якості). Моделі Nikko - це швидкість, приголомшлива маневреність, краса і стильність. Завдяки цьому, іграшки Nikko здатні принести задоволення не тільки дітям, а й їхнім батькам.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані