Парова станція Russell Hobbs Steam Power - Blue (24430-56) - AT152492 - купити Парові установки в Києві й Україні, доступні ціни на Парова станція Russell Hobbs Steam Power - Blue (24430-56) - AT152492 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Парова станція Russell Hobbs Steam Power - Blue (24430-56)
Парова станція Russell Hobbs Steam Power - Blue (24430-56)
Парова станція Russell Hobbs Steam Power - Blue (24430-56)
Парова станція Russell Hobbs Steam Power - Blue (24430-56)
Парова станція Russell Hobbs Steam Power - Blue (24430-56)
Парова станція Russell Hobbs Steam Power - Blue (24430-56)
Парова станція Russell Hobbs Steam Power - Blue (24430-56)

Парова станція Russell Hobbs Steam Power - Blue (24430-56) - AT152492

Код товару: AT152492
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал підошви кераміка, Безпека й захист система захисту від накипу, Колір синій, білий, Підключення провідне, Максимальний тиск пару 4,5 Бар, Об'єм резервуара 1.3 л,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Материал подошвы керамика
Безопасность и защита система защиты от накипи
Колір синий, белый
Подключение провідне
Максимальное давление пара 4,5 Бар
Объем резервуара 1.3 л
Виробник Russell Hobbs
Опис

Придбати Парова станція Russell Hobbs Steam Power - Blue (24430-56) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Праска Russell Hobbs Steam Power - Blue (24430-56)

Праска з парогенератором. Для того, щоб впоратися з прасуванням речей різної тканинної структури і щільності, ми радимо вам придбати праску з парогенератором під назвою Russell Hobbs 24430-56 Steam Power. Модель представлена ??відомою англійською компанією, за спиною якої знаходиться 60-річний досвід.

Параметри дизайну. Парогенератор Russell Hobbs 24430-56 Steam Power виконаний в ретельному дизайні, який породжує легке використання. Модель складається з корпусу, в якому розмістився знімний 1,3-літровий резервуар для води, а також 2-метровий кабель. Потужність парогенератора дорівнює 2600 Вт. Конструкція праски легка, оснащена керамічною підошвою з гострим носиком для розгладження важкодоступних місць. Для робочого комфорту розробники забезпечили модель безліччю індикаторів: індикатор включення, індикатор нагріву. Розігрівається пристрій за 60 секунд.

Функція подачі постійної пари. Ця функція допоможе вам розгладити будь-які речі. Її потужність дорівнює 100 грамам в хвилину. Працює вона разом з системою Steam Power.

Захист від накипу. Парогенератор Russell Hobbs 24430-56 не дозволить вам втрачати багато часу на догляд за його станом. Він обладнаний системою захисту від вапна для очищення води - реалізація даного процесу дозволяє зменшити утворення накипу. Функція автоматичного відключення. Дуже часто забудькуватість може зіграти з нами злий жарт. Функція автоматичного відключення допоможе їй запобігти.

В Англії компанія Russell Hobbs займає лідируючу позицію на ринку ще з 60- 70-х років минулого століття. Зараз, завдяки своєму істинно англійського стилю і якості, компанія впевнено увійшла в списки світових лідерів аналогічного виробництва.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані