Автомобіль Maisto трансформер Twist and Shoot белый (81177 white) - AT152507 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Автомобіль Maisto трансформер Twist and Shoot белый (81177 white) - AT152507 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Автомобіль Maisto трансформер Twist and Shoot белый (81177 white)

Автомобіль Maisto трансформер Twist and Shoot белый (81177 white) - AT152507

Код товару: AT152507
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Радіоуправління 27MHz, Швидкість до 5 км/год, Довжина 360 мм, Ширина 170 мм, Висота 130 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Радиоуправление 27 MHz
Скорость до 5 км/час
Довжина 360 мм
Ширина 170 мм
Висота від 14 до 30
Виробник Maisto
Опис

Придбати Автомобіль Maisto трансформер Twist and Shoot белый (81177 white) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кожна іграшка для дитини - справжнє свято, а якщо укупі з сюрпризним моментом іграшка сучасна, модернізована і управляється дистанційно - задоволення і радість від такого подарунка незмірне.
Гоночна машина-трансформер Twist and Shoot компанії Maisto являє собою розкішний білий спорткар, який докладно деталізовано і прикрашений ефектними чорно-червоними вставками.
Це один з найкращих подарунків у автопарк маленькому гонщикові від 8-ми років, який до того ж додатково має масу вражаючих якостей:
- Трансформер - одне натискання кнопки, і гоночна машина трансформується в робота, готового стріляти дротиками і вражати своїх ворогів;
- Дистанційне керування з 3-ма каналами - в компанії з друзями можна влаштовувати азартні гонки, де виграє сильний і розумний;
- Сам автомобіль без трансформації може стріляти з гармати, причому радіус дії досить значний - до 2 метрів.

Машина виконана з міцного пластику, стійкого до випадкових механічних ударів, швидкість їзди може досягати 7 км/годину.
Для управління призначений джойстик, інтерфейс якого простий і інтуїтивно зрозумілий для маленьких дітей.

Розвиток і вивчення: розвиток уваги, розвиток уяви, розвиток рухової активності, розвиток логіки, розвиток мислення, розвиток фантазії.
Функціональні характеристики: рухома, на батарейках, наявність аксесуарів, радіокерована, з рухливими деталями, електронна.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані