Тостер Russell Hobbs 24290-56 - AT152521 - купити Тостери в Києві й Україні, доступні ціни на Тостер Russell Hobbs 24290-56 - AT152521 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Тостер Russell Hobbs 24290-56
Тостер Russell Hobbs 24290-56
Тостер Russell Hobbs 24290-56
Тостер Russell Hobbs 24290-56
Тостер Russell Hobbs 24290-56
Тостер Russell Hobbs 24290-56

Тостер Russell Hobbs 24290-56 - AT152521

Код товару: AT152521
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип керування електронне, Кількість відділень 2 відділення для тостів, Кількість ступенів підсмажування 6, Функція підігріву так, Матеріал корпусу Нержавіюча сталь, Функція розморожування так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип управления электронное
Количество отделений 2 отделения для тостов
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Вага 1.6 кг
Колір нержавеющая сталь, бронзовый
Виробник Russell Hobbs
Опис

Придбати Тостер Russell Hobbs 24290-56 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Тостер Russell Hobbs 23251-56

Розробляючи цю неперевершену модель, ми надихалися кольором місяця під час місячного затемнення. Цей тостер вражає не тільки приголомшливим зовнішнім виглядом, але і функціональністю. Незалежно від того, поспішайте Ви вранці, повернулися додому голодними, або ж просто готуєте ланч для дітей в школу, технологія Fast Toasting стане Вашою улюбленою функцією. Підсмажені скибочки хліба, будуть готові на 55% швидше.

Тостер також оснащений 6 регулюваннями температури, функціями розморожування і підігріву, що дозволить Вам з легкістю насолоджуватися улюбленими хрусткими тостами. Lift and Look - це ще одна функція, яка робить цей тостер незмінно привабливим. Тепер, щоб перевірити рівень засмажені тости, Вам достатньо підняти його і переконатися, що він саме такий як Вам хочеться.

Історія істинно англійської фірми Russell Hobbs почалася в 1952 року. Її творці (Вільям Рассел і Пітер Хоббс) зуміли створити побутову техніку нового покоління, повністю змінивши уявлення про її колір і форму. З цього часу побутова техніка перестала бути нудною.

Всю продукцію компанії відрізняє якість, практичність і стильність. В Англії - ця компанія займає лідируючу позицію на ринку ще з 60- 70-х років минулого століття. Зараз, завдяки своєму істинно англійського стилю і якості, компанія впевнено увійшла в списки світових лідерів аналогічного виробництва.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані