Машинка для стрижки Remington HC7150 - AT152533 - купити Машинки для стрижки в Києві й Україні, доступні ціни на Машинка для стрижки Remington HC7150 - AT152533 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Предлагаем ознакомиться с жесткий диск нетбук, либо виртуальная реальность, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить новый жесткий в нашем магазине, а также pla пластик с доставкой по Днепру.
  • Предлагаем вам товар метеостанция дома, купить с доставкой в Харьков, рекомендуем вам ибп пк, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на пылесос строительной пыли, предлагаем вам сделать выбор геймпад pc и заказать с доставкой в Александрии.
  • Быстро и удобно купить шредер, обратите внимание на этикеток, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Машинка для стрижки Remington HC7150
Машинка для стрижки Remington HC7150
Машинка для стрижки Remington HC7150
Машинка для стрижки Remington HC7150
Машинка для стрижки Remington HC7150
Машинка для стрижки Remington HC7150

Машинка для стрижки Remington HC7150 - AT152533

Код товару: AT152533
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Живлення акумулятор, Час автономної роботи 75 хв, Час зарядки 4 годин, Кількість насадок 2, Комплектація щіточка, масло для догляду,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Живлення акумулятор
Время автономной работы 75 мин
Время зарядки 4 часа
Комплектація щеточка, смазочное масло
Виробник Remington
Опис

Придбати Машинка для стрижки Remington HC7150 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Нова машинка для стрижки Remington HC7150 Pro Power Titanium Plus розроблена спеціально для тих, чий спосіб життя становить 24/7 і завжди потрібно виглядати доглянуто і стильно.
Машинка для стрижки Pro Power Titanium Plus — це прилад, на який ви можете покластися.

Для досягнення професійних результатів без походів у перукарні, а прямо у вас вдома, розумна машинка Remington HC7150 оснащена поліпшеною геометрією лез, призначеною для максимальної ефективності і чистої стрижки.

Об'єднуючи двигун Pro Power з лезами AccuAngle, з 42-градусним кутом для більш точного зрізу, ви отримуєте в 2 рази ефективніше стрижку. І кожен раз, коли ви берете в руки машинку Pro Power Titanium Plus, ви можете бути впевнені в ідеальному результаті.

Завдяки надійному літієвому акумулятору з 4-годинним часом зарядки вам ніколи не доведеться турбуватися про те, що машинка може розряджається в самий розпал стрижки, оскільки Titanium Plus працює в безпроводовому режимі протягом 75 хвилин. Більше того, режим Турбо забезпечує додаткову потужність, необхідну вам, одним натисканням кнопки.

Леза з титановим покриттям забезпечують довговічність і продуктивність, в той час як інноваційні регульовані гребені SlideSelect, з автоматичним блокуванням, дозволяють вам точно виставляти потрібну вам довжину. Ви можете вибрати між різноманітними налаштуваннями 0.5 мм до 44 мм, з точністю до міліметра.

Машинка також оснащена змінними картриджами з лезами і для легкого і простого очищення — просто зніміть і промийте проточною водою.

Знімний шнур дозволяє з легкістю від'єднаються від машинки для стрижки, що полегшує зберігання і транспортування пристрою, при необхідності.
В комплект входить масло і щіточка для очищення, щоб підтримувати леза і машинку в чистоті.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані