М'ясорубка PHILIPS HR2721/00 - AT152597 - купити М'ясорубки в Києві й Україні, доступні ціни на М'ясорубка PHILIPS HR2721/00 - AT152597 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

М'ясорубка PHILIPS HR2721/00
М'ясорубка PHILIPS HR2721/00
М'ясорубка PHILIPS HR2721/00
М'ясорубка PHILIPS HR2721/00
М'ясорубка PHILIPS HR2721/00
М'ясорубка PHILIPS HR2721/00
М'ясорубка PHILIPS HR2721/00

М'ясорубка PHILIPS HR2721/00 - AT152597

Код товару: AT152597
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Насадки шинкування, насадка для ковбасок, «кеббе», Номінальна потужність 500 Вт, Продуктивність 2.3 кг/хв, Максимальна потужність 1800 Вт, Функція "Реверс" немає, Тип електрична,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Насадки «кеббе», насадка для колбасок, шинковка
Номинальная мощность 500 Вт
Производительность 2.3 кг/мин
Максимальная мощность 1800 Вт
Тип Для электрических плит
Диски для фарша 2 шт (диаметр отверстий: 5мм, 8мм
Матеріал корпусу пластик
Длина шнура 1 м
Колір Чорний
Виробник PHILIPS
Опис

Придбати М'ясорубка PHILIPS HR2721/00 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мясорубка PHILIPS HR2721 / 00

Насадки для приготування ковбас. Дві насадки дозволяють готувати ковбаски різного розміру: насадка 12 мм призначена для тонких ковбасок, а 22 мм - для більших.

2 насадки-барабана для овочів. Завдяки двом входять в комплект насадок-барабанів немає нічого простішого, ніж нарізати овочі. Насадка для шинкування дозволяє швидко подрібнити овочі для приготування ваших улюблених страв. Насадка для нарізки скибочками обробляє овочі в лічені секунди!

Ніж на шнеку неможливо встановити неправильно. Потужний мотор. Просте і швидке приготування фаршу: 500 Вт (номінальна потужність), 1800 Вт (потужність при блокуванні мотора).

2 решітки з нержавіючої сталі. 2 гігієнічні решітки для фаршу з нержавіючої сталі (5 і 8 мм) допоможуть приготувати страву на ваш смак відповідно до рецепту. Розмір отворів варіюється від 5 мм до більшого - 8 мм. Металевий з'єднувальний елемент. Металевий з'єднувальний елемент підвищеної міцності стійкий до великих навантажень.

Інноваційний аксесуар для очищення. Інноваційний 2-сторонній аксесуар скорочує час очищення на 50%. Після приготування фаршу просто помістіть решітку для м'яса на аксесуар для очищення і промийте під струменем води! Більше ніяких мук з очищенням забилися отворів решітки! Висока продуктивність. Обробка до 2,3 кг фаршу в хвилину без зусиль.

Екологотіп Philips. Екологічна продукція Philips допоможе знизити витрати, споживання енергії і викиди CO2. Яким чином? Вона має відмінні характеристики по ключових параметрах екологічної безпеки Philips - енергоефективність, упаковка, відсутність шкідливих речовин, вага, переробка та утилізація, надійність протягом всього терміну служби.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані