Тример Remington Vacuum (MB6850) - AT152618 - купити Триммери в Києві й Україні, доступні ціни на Тример Remington Vacuum (MB6850) - AT152618 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Тример Remington Vacuum (MB6850)
Тример Remington Vacuum (MB6850)
Тример Remington Vacuum (MB6850)
Тример Remington Vacuum (MB6850)
Тример Remington Vacuum (MB6850)

Тример Remington Vacuum (MB6850) - AT152618

Код товару: AT152618
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Призначення для бороди і вусів, Живлення від мережі, акумулятор, Тип гоління сухе, Система гоління леза, Особливості швидка зарядка, Максимальна довжина 18 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення для бороды и усов
Живлення сеть, акумулятор
Тип бритья сухое
Система бритья лезвия
Особливості быстрая зарядка
Максимальная длина 18 мм
Дисплей LED
Материал лезвий титановое покрытие
Работа от аккумулятора 60 мин
Колір Чорний
Виробник Remington
Опис

Придбати Тример Remington Vacuum (MB6850) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Тример Remington Vacuum (MB6850)

Підтримуйте свою бороду, щетину і вуса в бездоганній формі за допомогою тріммера Remington Vacuum Beard & Stubble - практичним, але інноваційним приладом для стайлінгу. Покращена вакуумна система збирає до 95% * зрізаного волосків в спеціальний контейнер для чистоти під час стрижки. Більше не потрібно витрачати час на прибирання після стайлінгу, триммер не тільки виконає ідеальний зріз, але і збере волоски в спеціальний контейнер, який легко зняти і очистити.

Потужна інтегрована вакуумна технологія захоплює небажані волосся в спеціальний контейнер, щоб забезпечити менше безладу, а також зменшує ймовірність потрапляння щетини в тріммер. Детальне лезо дозволить вам з ідеальною точністю оконтурити або підстригти вашу бороду, а також підрівняти бакенбарди. Міцні леза з титановим покриттям забезпечують не тільки точний стайлінг, а й довговічність і продуктивність вашого тріммера.

Регульовані гребені з блокуванням допоможуть вам підстригти бороду з точністю до міліметра. Серед великого розмаїття налаштувань довжини від 2 мм до 18 мм ви можете вибрати потрібну саме вам. Зарядка всього за дві години завдяки своєму літієвих акумуляторів, триммер буде працювати в бездротовому режимі до 60 хвилин, що означає, що він ідеально підходить для ситуацій, коли зовсім немає часу. Зручний чохол, розроблений для перенесення і зберігання приладу в безпеці. У комплект входить щіточка для очищення, щоб підтримувати леза і тріммер в чистоті.

Міцні леза з титановим покриттям забезпечують точну обробку, а телескопічний гребінь дозволить вибрати необхідну довжину для вашого стилю. Додаткова детальна насадка буде корисною при виконанні точкової обробки, контурів і підрівнювання. Літієве харчування гарантує до 60 хвилин автономної роботи, а що входить в комплект чохол зробить триммер зручним для подорожей або просто зберігання.

Вбудована вакуумна технологія захоплює до 95% всіх зрізаних волосків * - роблячи стрижку легкою, а прибирання швидкми. Вакуумний контейнер знімається для легкого очищення. Ви точно знаєте свій стиль і ми допоможемо вам його створити. Додаткова детальна насадка допоможе створити контур та забезпечить точне підрівнювання, а регульований гребінь забезпечить акуратну стрижку від 2 до 18 мм.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані