Посудомийна машина BOSCH SPV24CX00E - AT152843 - купити Посудомийні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Посудомийна машина BOSCH SPV24CX00E - AT152843 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Быстро и удобно купить ибп компьютера, обратите внимание на источник питания, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар бесперебойного питания, купить с доставкой в Мариуполь, рекомендуем вам кухонная плита, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на юсб флеш, предлагаем вам сделать выбор моб телефон и заказать с доставкой в Днепре.
  • Рекомендуем заказать пк в нашем магазине, а также приставки игровые с доставкой по Павлограду.
  • Предлагаем ознакомиться с монитора пк, либо съемки видео, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Посудомийна машина BOSCH SPV24CX00E
Посудомийна машина BOSCH SPV24CX00E
Посудомийна машина BOSCH SPV24CX00E
Посудомийна машина BOSCH SPV24CX00E
Посудомийна машина BOSCH SPV24CX00E
Посудомийна машина BOSCH SPV24CX00E
Посудомийна машина BOSCH SPV24CX00E
Посудомийна машина BOSCH SPV24CX00E
Посудомийна машина BOSCH SPV24CX00E

Посудомийна машина BOSCH SPV24CX00E - AT152843

Код товару: AT152843
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип вбудована, Завантаження 9 комплектів посуду, Глибина 55 см, Програми швидка, нормальна, еко, інтенсивна, Колір чорний, нержавіюча сталь, Клас енергоспоживання А+,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Загрузка 9 комплектов посуды
Программы эко, нормальная, интенсивная, быстрая
Колір черный, нержавеющая сталь
Класс энергопотребления A+
Количество программ 4
Количество температурных режимов 4
Особливості технология попеременной подачи воды, система равномерного растворения моющего средства, система защиты стекла, сигнал о завершен
Ширина 44.8 см
Висота 81.5 см
Виробник BOSCH
Уровень шума 48 dB
Опис

Придбати Посудомийна машина BOSCH SPV24CX00E Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Посудомийна машина BOSCH SPV24CX00E

На додаток до розпилювача в нижній частині приладу, подвійний розпилювач у верхній кошику посудомийної машини забезпечує оптимальні результати миття. Два ергономічних розпилювача забезпечують точну циркуляцію води, яка досягає кожного кута в посудомийній машині. Таким чином, кожен цикл полоскання точно контролюється і дуже обережно очищає скло і посуд.

Завжди правильна температура для оптимального догляду за посудом. Чутливі до перепадів температури келихи і крихкий фарфор будуть вимиті з особливою обережністю. Ваша скляний посуд збереже свій блиск на довго! Ви можете здивуватися дізнавшись, що якість води, якою ви миєте, істотно впливає на Вашу посуд і фарфор. Оскільки м'яка вода викликає корозію скла, посудомийні машини Bosch з технологією Glass Protection Technology постійно регулюють ступінь жорсткості, для дбайливого догляду за скляним посудом і порцеляною. Розумний догляд за Вашим делікатній посудом, без зайвих зусиль.

Bosch винайшов нову унікальну систему миття ActiveWater, яка дозволяє максимально ефективно використовувати кожну краплю води. На основі таких параметрів як швидке нагрівання, оптимізована система фільтрації, цільовий розподіл води і збільшена потужність насоса і складається формула ActiveWater: менше води та енергії, більше потужності.

Посудомийні машини ActiveWater здатні вимити 14 комплектів посуду, використовуючи лише 10 літрів води при перебігу програми "Економічна 50 ° C". Також всі машини ActiveWater можуть приєднуватися до системи постачання гарячою водою, і в такому випадку рівень споживання енергії становить лише 0,6 кВт / ч. Для програми "Економічна 50 ° C".

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані