Принтер чеків Rongta ACE-G1Y USB (ACE-G1Y) - AT152921 - купити Принтери чеків в Києві й Україні, доступні ціни на Принтер чеків Rongta ACE-G1Y USB (ACE-G1Y) - AT152921 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Принтер чеків Rongta ACE-G1Y USB (ACE-G1Y)
Принтер чеків Rongta ACE-G1Y USB (ACE-G1Y)
Принтер чеків Rongta ACE-G1Y USB (ACE-G1Y)
Принтер чеків Rongta ACE-G1Y USB (ACE-G1Y)
Принтер чеків Rongta ACE-G1Y USB (ACE-G1Y)

Принтер чеків Rongta ACE-G1Y USB (ACE-G1Y) - AT152921

Код товару: AT152921
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Інтерфейси USB, Автообрізка чека є, Тип настільний, Тип друку прямий термодрук, Максимальна швидкість друку 150 мм/с, Розмір шрифту н.д.,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Rongta
Інтерфейси USB
Тип настольний
Тип друку прямая термопечать
Максимальная скорость печати 150 мм/с
Ширина расходного материала 57.5 ± 0,5 мм
Диаметр расходного материала 65 мм
Возможность подключения денежного ящика 1 ящик
Поддержка печати штрих-кодов UPC-A, UPC-E, JAN13?EAN13?, JAN8?EAN8?, CODE39, ITF, CODABAR, CODE93, CODE128
Операційна система WinXP, Windows 8, Windows 10, Win7, Mac OS X, Linux OS, Android
Влажность при эксплуатации 10 - 80%
Розміри 163 х 115 х 105 мм
Вага 0.685 кг
Колір Чорний
Опис

Придбати Принтер чеків Rongta ACE-G1Y USB (ACE-G1Y) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Принтер чеків Rongta ACE-G1Y USB (ACE-G1Y)

З урахуванням лінійного точкового термодруку працює багатофункціональний принтер чеків Rongta ACE-G1Y. Це просте обладнання, що має USB-інтерфейс керування, міцний корпус, виконаний у класичному чорному кольорі. Пристрій функціонує з гідною швидкістю, показники друку сягають 150 мм за секунду.

Укомплектоване обладнання зручним автоматичним обрізувачем чеків, що дозволяє заощаджувати час, використовувати чековий принтер Rongta ACE-G1Y без досвіду на території будь-якої торгової точки, ресторану, складу, аптеки чи паркування. Компактний принтер Rongta ACE-G1Y може функціонувати повноцінно при різних температурах.умовах, а точніше від 0 до +50 градусів за Цельсієм.

Принтер ACE-G1Y підходить для друку штрих-кодів. Він відповідає європейським стандартам енергозбереження, забезпечує безвідмовний друк, а також демонструє унікальне поєднання енергоефективності та продуктивності.

Надійне обладнання розроблено таким чином, щоб вкладені інвестиції швидко поверталися. Враховуючи всі вищезгадані переваги, ми рекомендуємо купити принтер чеків у нашому магазині. Ми пропонуємо гарантію на товар, безкоштовну консультацію на будь-якому етапі співробітництва та лише зручні варіанти доставки. Замовляйте надійне обладнання тільки у нас, і ви завжди задоволені своїми покупками.

На ринку термопринтерів компанія Rongta з'явилася ще 1993 року. Головний офіс компанії розташований у Тайвані.Додаткові офіси знаходяться у всьому світі. Компанія розробляє нові і нові технології для вдосконалення свого друкарського обладнання. Головною метою фірми Rongta є постачання ринку товарів найвищої якості. Принтери етикеток від Rongta мають прийнятні ціни та технічні характеристики, які можна порівняти з більш дорогими брендами.

В індустрії компанії Rongta вдалося завоювати міцну позицію та довіру мільйонів клієнтів. Довіра забезпечена багаторічним постачанням бездоганно сконструйованого обладнання для друку. На кожен принтер виробник гарантує. Контроль якості у компанії є першорядним завданням. Тому вся продукція, виготовлена Rongta, відповідає міжнародним стандартам ISO 9001.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані