Варочна поверхня ELECTROLUX GPE363MB - AT153033 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варочна поверхня ELECTROLUX GPE363MB - AT153033 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Варочна поверхня ELECTROLUX GPE363MB
Варочна поверхня ELECTROLUX GPE363MB

Варочна поверхня ELECTROLUX GPE363MB - AT153033

Код товару: AT153033
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип поверхні газова, Кількість конфорок 4, Колір чорний, Управління механічне, Газ-контроль є, Матеріал поверхні загартоване скло,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ELECTROLUX
Тип поверхности Для газовых плит
Количество конфорок 4
Колір Чорний
Управление механічна
Материал поверхности закаленное стекло
Материал держателей чугун
Диаметр и мощность конфорок Передняя правая 1 кВт, Задняя левая 2 кВт, Передняя левая 4 кВт, Задняя правая 2 кВт
Размеры ниши для встраивания 56 x 48 см
Дополнительные характеристики Форсунки для сжиженного газа в комплекте, конфорка ВОК
Розміри 59.5 х 51 см
Опис

Придбати Варочна поверхня ELECTROLUX GPE363MB Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Варильна поверхня ELECTROLUX GPE363MB забезпечена газ-контролем, щоб запобігти можливому витоку газу. Активація кнопки живлення через поворотний механізм забезпечує комфорт при використанні поверхні. Матеріалом виготовлення її панелі стала емальована сталь. Вона легко очищається, стійка до появи подряпин, так що Electrolux GPE363MB прослужить вам довго, не втративши презентабельного вигляду. На 4 конфорках можна готувати відразу кілька страв одночасно, що значно заощадить час.

Потужний нагрів розкриє смак. Пальник 4k Wok Burner з декількома розсікачами забезпечує більш потужне полум'я. Додатковий нагрів допоможе створити автентичні смаки Азії. Надійні підставки для посуду з чавуну. Надайте кухні професійного вигляду, вибравши чавунні підставки для посуду BridgeBurner. Висока довговічність, стильний вигляд, стійка, надійна опора для важких сковорідок при готуванні в великих кількостях.

Елегантність і стильність приготування. Елегантна і стильна варильна поверхня доведеться впору на будь-якій кухні. Її сучасні лінії підкреслять стиль вашого будинку, дозволивши додати шику без дорогого ремонту. Крім того, вона підніме щоденне приготування на новий рівень. Тонка регулювання полум'я. Газові крани з швидким відгуком: ваша робоча поверхня повністю до ваших послуг. Легкість регулювання рівня полум'я дозволить завжди готувати при потрібному нагріванні.

Особливості

· Газова варильна поверхня

· Поворотні регулятори потужності нагріву

· Положення панелі управління: Спереду справа

· Ліва ближня зона нагріву: Multicrown WOK Burner, 4000W / 128mm

· Ліва далека зона нагріву: +

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані