Варочна поверхня ZANUSSI GPZ263SN - AT153038 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варочна поверхня ZANUSSI GPZ263SN - AT153038 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Варочна поверхня ZANUSSI GPZ263SN
Варочна поверхня ZANUSSI GPZ263SN
Варочна поверхня ZANUSSI GPZ263SN
Варочна поверхня ZANUSSI GPZ263SN

Варочна поверхня ZANUSSI GPZ263SN - AT153038

Код товару: AT153038
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип поверхні газова, Кількість конфорок 4, Колір кремовий, Управління механічне, Газ-контроль є, Матеріал поверхні емаль,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ZANUSSI
Тип поверхности Для газовых плит
Количество конфорок 4
Колір кремовый
Управление механічна
Материал поверхности эмаль
Материал держателей чугун
Диаметр и мощность конфорок Передняя правая 1 кВт, Задняя левая 2 кВт, Передняя левая 3 кВт, Задняя правая 2 кВт
Размеры ниши для встраивания 56 х 48 х 4 см
Дополнительные характеристики Форсунки для сжиженного газа в комплекте
Розміри 59.5 х 51 см
Опис

Придбати Варочна поверхня ZANUSSI GPZ263SN Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Газова варильна поверхня ZANUSSI GPZ263SN виконана в класичному стилі, має 4 комфорки, оснащена жароміцними чавунними гратами. Приготування на газу - ще простіше і ще безпечніше. Безпека - ключова вимога для кухні, особливо коли для приготування використовується газ. Проте, у вас не буде приводу для занепокоєння.

Особливі ретельно продумані підставки цієї моделі забезпечать максимум стійкості вашої посуді, убезпечивши і спростивши приготування страв. Більше ніяких пошуків запальнички для газової конфорки. Функція кнопки живлення назавжди позбавить вас від необхідності шукати очима запальничку або сірники перед тим, як приступити до приготування. Просто поверніть ручку, щоб одночасно відкрити і запалити газ одним плавним рухом.

Славна історія компанії Zanussi, що носить ім'я свого творця, почалася в 1916 році, тоді син коваля Антоніо Зануссі, якому було 26 років, справив на невеликому підприємстві в італійському містечку Порденоне першу кухонну плиту, яка топилася дровами.

У 1984 році перед компанією відкрилися нові горизонти, оскільки вона злилася з відомою шведською групою Electrolux, що дало нові інвестиції і нові ринки. Материнська компанія мала великі можливості, виробничі потужності Zanussi в новому його якості отримали потужний поштовх до зльоту, дозволили компанії перетворитися в лідируючого на світовому ринку виробника технологічного обладнання сучасного типу.

Гаслом фірми є фраза: "Найвища якість дизайну і інновації". Саме як новатора і виробника якісного товару позиціонує себе компанія на міжнародному ринку. Компанія випускає унікальні продукти, що підтверджує її позицію.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані