Парова станція TEFAL GV7850 - AT153183 - купити Парові установки в Києві й Україні, доступні ціни на Парова станція TEFAL GV7850 - AT153183 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Парова станція TEFAL GV7850
Парова станція TEFAL GV7850
Парова станція TEFAL GV7850
Парова станція TEFAL GV7850
Парова станція TEFAL GV7850
Парова станція TEFAL GV7850
Парова станція TEFAL GV7850
Парова станція TEFAL GV7850
Парова станція TEFAL GV7850
Парова станція TEFAL GV7850

Парова станція TEFAL GV7850 - AT153183

Код товару: AT153183
Немає в наявності
Короткий опис:
Матеріал підошви металокераміка, Безпека й захист система захисту від накипу, автоматичне відключення, Колір синій, білий, Потужність 2400 Вт, Підключення провідне, Максимальний тиск пару 6.9 бар,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Материал подошвы металлокерамика
Безопасность и защита система защиты от накипи, автоматическое отключение
Колір синий, белый
Потужність 2400 Вт
Подключение провідне
Максимальное давление пара 6.9 бар
Объем резервуара 1.6 л
Паровой удар 450 г/мин
Постоянная подача пара 120 г/мин
Виробник TEFAL
Опис

Придбати Парова станція TEFAL GV7850 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Парова станція TEFAL GV7850

Праска з парогенератором високого тиску Pro Express для максимально швидкого і легкого прасування будь-якого типу тканин. Відрізняється значною паропродуктивністю, яка значно полегшує процес розгладження складок на щільних і пересушені тканинах.

Виробником позиціонується як модель середнього класу з широкими функціональними можливостями. Подачу пари забезпечує потужний насос з максимальним тиском 6,9 бар. Витрата пара в режимі безперервної подачі може досягати 120 г / хв, а для максимально складних ситуацій є паровий удар, що забезпечує потужний потік продуктивністю до 450 г / хв.

Праска з парогенератором Tefal GV 7850 також може ефективно працювати в форматі вертикального відпарювання. Передбачений надійний захист від накипу, що передбачає збір її частинок в спеціальному колекторі. Підошва праски захищена високоміцним самоочисним фірмовим керамічним покриттям Durilium Airglide AutoClean.

Тонкий склокерамічний шар не дряпається при помірному контакті з одежної металевою фурнітурою, має виражені антипригарні властивості і забезпечує максимально легке ковзання по самим різним типам натуральних і штучних тканин. Система автоматичного відключення припиняє нагрів і подачу пара, в разі якщо праска залишається нерухомою протягом 3-4 хвилин.

Компанія Tefal відома і популярна у всьому світі. Багато років праці дозволили компанії вирости в потужного виробника, відомого у всьому світі, в першу чергу завдяки різноманітному посуду, що має антипригарне покриття. Немає рівних компанії Tefal і у випуску таких продуктів, як скороварки, електроприлади для кухні, праски, ваги, прилади, призначені для приготування напоїв та їжі.

Tefal має представництва в 120 країнах світу, продукція фірми Tefal унікальна, вона в стані перетворити процеси догляду за білизною, приготування їжі в комфортні і приємні заняття, полегшує зусилля людини в цих процесах. Дизайн приладів, випущених під знаком цієї торгової марки яскраво індивідуальний, відрізняється стильністю і сучасністю.

Компанія Tefal не спочиває на лаврах - вона весь час знаходиться в пошуку і прагне до нових досягнень, бажаючи, щоб її продукція по максимуму відповідала запитам покупців, приносила користувачам комфорт і задоволення від застосування продуктів Tefal, особливо при використанні їх в процесі приготування їжі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані