Парова станція TEFAL GV9563 - AT153184 - купити Парові установки в Києві й Україні, доступні ціни на Парова станція TEFAL GV9563 - AT153184 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Парова станція TEFAL GV9563
Парова станція TEFAL GV9563
Парова станція TEFAL GV9563
Парова станція TEFAL GV9563
Парова станція TEFAL GV9563
Парова станція TEFAL GV9563
Парова станція TEFAL GV9563
Парова станція TEFAL GV9563
Парова станція TEFAL GV9563

Парова станція TEFAL GV9563 - AT153184

Код товару: AT153184
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал підошви металокераміка, Безпека й захист система самоочищення, система захисту від накипу, протикрапельна система, автоматичне відключення, Колір блакитний, білий, Підключення провідне, Об'єм резервуара 1.9 л, Паровий удар 500 г/хв,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Материал подошвы металлокерамика
Безопасность и защита система самоочистки, система защиты от накипи, противокапельная система, автоматическое отключение
Колір голубой, белый
Подключение провідне
Объем резервуара 1.9 л
Паровой удар 500 г/мин
Постоянная подача пара 140 г/мин
Виробник TEFAL
Опис

Придбати Парова станція TEFAL GV9563 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Парова станція TEFAL GV9563

Продуктивна прасувальна станція з підвищеною потужністю нагріву і посиленим паровим ударом. Виробником позиціонується як пристрій для побутового та напівпрофесійного застосування, здатне впоратися з великим обсягом роботи в найкоротші терміни. Має нагрівальний елемент потужністю 2600 Вт, водяну помпу, що забезпечує тиск до 7,5 бар і місткий бак для води об'ємом 1900 мл.

Паропродуктивність в безперервному режимі досягає вражаючих 140 г / хв, що порівнянно з показниками парового удару звичайних побутових прасок. Такої кількості пара цілком достатньо, щоб швидко розгладить складки навіть на щільних і пересушені натуральних тканинах. А для вертикального відпарювання і особливо складних випадку прасування передбачений режим парового удару, до якому праска може випаровувати воду зі швидкістю до 500 мл / хв.

Знімний резервуар для води можна поповнювати прямо в процесі роботи пристрою, не перериваючи його роботу. Ще один важливою відмінністю праски-парогенератора Tefal Pro Express Ultimate GV 9563 від більш дешевих моделей інших виробників є високотехнологічне самоочищаються покриття підошви Durilium Airglide.

Ця металокерамічна поверхня гарантує легке ковзання по будь-яким типам тканин, показує відмінні антипригарні властивості і демонструє чудову стійкість до утворення подряпин, що є запорукою тривалого терміну служби пристрою. Система Fast Heat Up забезпечує готовність до роботи вже через дві хвилини після включення.

Компанія Tefal відома і популярна у всьому світі. Багато років праці дозволили компанії вирости в потужного виробника, відомого у всьому світі, в першу чергу завдяки різноманітному посуду, що має антипригарне покриття. Немає рівних компанії Tefal і у випуску таких продуктів, як скороварки, електроприлади для кухні, праски, ваги, прилади, призначені для приготування напоїв та їжі.

Компанія Tefal не спочиває на лаврах - вона весь час знаходиться в пошуку і прагне до нових досягнень, бажаючи, щоб її продукція по максимуму відповідала запитам покупців, приносила користувачам комфорт і задоволення від застосування продуктів Tefal.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані