Мультиварка REDMOND RMC-395 - AT153231 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка REDMOND RMC-395 - AT153231 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мультиварка REDMOND RMC-395
Мультиварка REDMOND RMC-395
Мультиварка REDMOND RMC-395
Мультиварка REDMOND RMC-395
Мультиварка REDMOND RMC-395
Мультиварка REDMOND RMC-395

Мультиварка REDMOND RMC-395 - AT153231

Код товару: AT153231
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип мультиварка, Об'єм чаші 5 л, Типи програм вакуум, варіння, дитяче харчування, експрес, йогурт, молочна каша, мультикухар, паста, рис, плов, томління, хліб, варіння на пару, випічка, жарка, крупа, суп, тушкування, фритюр, тісто, Тип внутрішнього покриття антипригарне, Управління сенсорне, Потужність 860 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ вакуум, варка, варка на пару, выпечка, детское питание, жарка, йогурт, крупа, молочная каша, мультиповар, паста, плов, рис, суп, тесто, томление, тушение, фритюр, хлеб, экспресс
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка
Тип внутреннего покрытия антипригарне
Потужність 860 Вт
Управление сенсорное
Таймер отсрочки до 24 часов
Поддержание температуры 12 часов
Особливості звуковой сигнал, съемный паровой клапан
Габарити 400 х 300 х 260 мм
Вага 3.9
Колір Чорний
Виробник REDMOND
Опис

Придбати Мультиварка REDMOND RMC-395 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультиварка REDMOND RMC-M395 оснащена функцією МАСТЕР ШЕФ ЛАЙТ, за допомогою якої можна створювати свої власні програми приготування, а також змінювати температуру і час в автоматичних програмах.

У RMC-M395 встановлені 18 автоматичних програм, що дозволяють без праці приготувати оригінальні і різноманітні страви. Для тих, хто не має багатого кулінарного досвіду, шеф-кухаря REDMOND розробили книгу «200 рецептів», адаптовану спеціально для цієї моделі.

REDMOND — сучасний динамічно розвивається бренд побутової техніки. Беручи участь у створенні передових технологій і модних тенденцій, формуючи сучасний спосіб життя, компанія пропонує кращі досягнення в області розробки і виробництва побутової техніки. Широкий асортимент і можливості, що надаються технікою REDMOND, задовольнять потреби найвибагливішого покупця.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані