Мультиварка REDMOND RMC-PM381 - AT153233 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка REDMOND RMC-PM381 - AT153233 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мультиварка REDMOND RMC-PM381
Мультиварка REDMOND RMC-PM381
Мультиварка REDMOND RMC-PM381
Мультиварка REDMOND RMC-PM381
Мультиварка REDMOND RMC-PM381
Мультиварка REDMOND RMC-PM381

Мультиварка REDMOND RMC-PM381 - AT153233

Код товару: AT153233
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип мультиварка - скороварка, Об'єм чаші 5 л, Типи програм варіння, дитяче харчування, експрес, йогурт, молочна каша, плов, тісто, холодець, варіння на пару, випічка, жарка, суп, тушкування, фритюр, хліб, Тип внутрішнього покриття антипригарне, Управління сенсорне, Потужність 900 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ варка, варка на пару, выпечка, детское питание, жарка, йогурт, молочная каша, плов, суп, тесто, тушение, фритюр, хлеб, холодец, экспресс
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка - скороварка
Тип внутреннего покрытия антипригарне
Потужність 900 Вт
Управление сенсорное
Таймер отсрочки до 24 часов
Поддержание температуры 12 часов
Особливості звуковой сигнал, съемная внутренняя крышка, съемный паровой клапан
Габарити 290 х 330 х 300 мм
Вага 4.7
Виробник REDMOND
Опис

Придбати Мультиварка REDMOND RMC-PM381 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультиварка-скороварка REDMOND RMC-PM381 — це сучасний багатофункціональний прилад нового покоління для приготування їжі.

З мультиваркою-скороваркой RMC-PM381 ви зможете проявити свою кулінарну майстерність і легко дотримуватися здорового харчування без великих витрат часу і зусиль. У моделі передбачено 13 автоматичних програм, 5 з них призначені для роботи в режимі скороварки під високим тиском.

Під час приготування під тиском в чаші практично відсутній кисень, тому ваші улюблені страви готуються в 2 рази швидше. Скорочення часу термічної обробки дозволяє по максимуму зберегти корисні мікроелементи і натуральний смак продуктів.

Завдяки функції відкладеного старту ви можете запрограмувати RMC-PM381 так, щоб вона приготувала корисний здоровий сніданок або вечерю до призначеного часу.

REDMOND — сучасний динамічно розвивається бренд побутової техніки. Беручи участь у створенні передових технологій і модних тенденцій, формуючи сучасний спосіб життя, компанія пропонує кращі досягнення в області розробки і виробництва побутової техніки. Широкий асортимент і можливості, що надаються технікою REDMOND, задовольнять потреби найвибагливішого покупця.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані