Мультиварка SATURN ST-MC9209 - AT153399 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка SATURN ST-MC9209 - AT153399 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мультиварка SATURN ST-MC9209
Мультиварка SATURN ST-MC9209
Мультиварка SATURN ST-MC9209
Мультиварка SATURN ST-MC9209
Мультиварка SATURN ST-MC9209

Мультиварка SATURN ST-MC9209 - AT153399

Код товару: AT153399
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип мультиварка, Об'єм чаші 5 л, Типи програм борщ, вівсянка, варення, голубці, гречка, піцца, десерт, дитяче харчування, запікання, м'ясо, молочна каша, овочі, бобові, гриль, паста, риба, фритюр, тушкування, суп, розігрів, каша, жарка, плов, випічка, швидке приготування, холодець, фондю, томління, стерилізація, рис, варіння на пару, Тип внутрішнього покриття керамічне, Управління електронне, Потужність 860 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ бобовые, борщ, быстрое приготовление, варенье, варка на пару, выпечка, голубцы, гречка, гриль, десерт, детское питание, жарка, запекание, каша, молочная каша, мясо, овощи, овсянка, паста, пицца, плов, разогрев, рис, рыба, стерилизация, суп, томление, тушение, фондю, фритюр, холодец
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка
Тип внутреннего покрытия керамічне
Потужність 860 Вт
Управление электронное
Количество программ 42
Поддержание температуры 24 часа
Особливості прозрачная крышка, регулировка времени приготовления, съемная чаша, съемный паровой клапан
Аксессуары ложка для риса, ложка для супа, мерная чашка, решетка для приготовления на пару, стаканчики для приготовления йогурта
Габарити 290 x 270 x 270 мм
Колір серебристый/белый
Комплектація книга рецептов
Виробник SATURN
Опис

Придбати Мультиварка SATURN ST-MC9209 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультиварка Saturn ST-MC9209 - це мрія кожної господині, адже вона готує практично всі!

Ця модель оснащена 42 програмами автоприготування, які дозволять приготувати рибу, птицю, м'ясо на кістках, каші, супи, а також випічку, підсмажити, розігріти і багато іншого. Ємність чаші - 5 літрів. LCD дисплей допоможе вибрати необхідний режим і зробить управління мультиваркою зрозумілим і простим. Неймовірним плюсом даної моделі є наявність програми приготування йогурту і чаші для нього в комплекті!

Виробляється вУже понад 20 років, марка Saturn користується стабільним попитом у тисяч клієнтів більш ніж в 50 країнах Європи, Близького Сходу і Афрікі.За свої високі технічні характеристики і любов покупців побутова техніка марка Saturn неодноразово була відзначена авторитетними нагородами та преміями, отримавши звання - «Лідер галузі »,« Вища проба »,« Улюблена марка ». Асортимент продукції Saturn досить великий: електроніка для дому та автомобіля, великої побутової та дрібнопобутової техніка, товари для індивідуального догляду, кліматичне обладнання, світлотехніка та батареї.

Saturn (Saturn Home Аppliances) - марка побутової техніки, належить холдингу Saturn Home Аppliances, заснованому в 2000 році в Чехії. Виробляє і постачає побутову техніку на ринки Європи. Головний офіс знаходиться в Празі. Відкрито представництво в Україні (Київ) і завод в Каневі. Основне виробництво розташоване в Китаї, на Тайвані і в Туреччині.

Асортимент техніки Saturn включає в себе:

аудіо-, відео-техніку - LED і LCD-телевізори, DVD-програвачі;

велику і дрібну побутову техніку - пральні машини, морозильні камери, пилососи, техніку для кухні, прилади для персонального догляду;

кліматичну техніку - кондиціонери, обігрівачі, конвектори, вентилятори та іншу техніку;

світлотехніку та батареї;

планшетні ПК.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані