Мультиварка SATURN ST-MC9208 Red - AT153402 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка SATURN ST-MC9208 Red - AT153402 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мультиварка SATURN ST-MC9208 Red
Мультиварка SATURN ST-MC9208 Red
Мультиварка SATURN ST-MC9208 Red
Мультиварка SATURN ST-MC9208 Red
Мультиварка SATURN ST-MC9208 Red
Мультиварка SATURN ST-MC9208 Red
Мультиварка SATURN ST-MC9208 Red
Мультиварка SATURN ST-MC9208 Red

Мультиварка SATURN ST-MC9208 Red - AT153402

Код товару: AT153402
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип мультиварка, Об'єм чаші 5 л, Типи програм вівсянка, гречка, десерт, м'ясо, молочна каша, овочі, піцца, паста, пиріг, рис, плов, торт, хліб, варіння на пару, випічка, жарка, каша, розігрів, суп, тушкування, фритюр, рисове вино, Тип внутрішнього покриття антипригарне, Управління електронне, Потужність 860 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ варка на пару, выпечка, гречка, десерт, жарка, каша, молочная каша, мясо, овощи, овсянка, паста, пирог, пицца, плов, разогрев, рис, рисовое вино, суп, торт, тушение, фритюр, хлеб
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка
Тип внутреннего покрытия антипригарне
Потужність 860 Вт
Управление электронное
Количество программ 24
Особливості съемная чаша, съемный паровой клапан, функция поддержания температуры
Аксессуары ложка для риса, ложка для супа, мерная чашка, решетка для приготовления на пару, стаканчики для приготовления йогурта
Вага 2.1
Колір белый+красный
Комплектація книга рецептов
Виробник SATURN
Опис

Придбати Мультиварка SATURN ST-MC9208 Red Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультиварка SATURN ST-MC9208 Red

Мультиварка від компанії SATURN гарантовано стане вашою надійною помічницею на кухні. З її допомогою ви зможете приготувати неймовірно смачні і ароматні страви для всієї родини. Корпус пристрою виготовлений з високоякісного пластику, що забезпечує міцність конструкції. Мультиварка виконана в лаконічній чорно-сріблястому забарвленні, що дозволяє їй гармонійно поєднуватися з більшістю типів кухонних інтер'єрів.

Розташовані в нижній частині електроприладу ніжки забезпечують йому стійке положення. Панель управління SATURN ST-MC9208 представлена ??компактним цифровим дисплеєм, на який виводиться вся необхідна вам інформація щодо функціонування пристрою. Установка налаштувань здійснюється за допомогою кнопок. Вага пристрою складає всього 2.1 кг.

Потужність SATURN ST-MC9208 Red становить 860 Вт, що забезпечує швидке нагрівання до оптимальної температури для початку приготування. Мультиварка оснащена чашею, обсяг якої становить 5 л, чого цілком достатньо для приготування великих порцій навіть на велику сім'ю. Вона має особливе антипригарне покриття, яке не допускає прилипання їжі до стінок чаші в процесі приготування.

Пристрій оснащений великим набором стандартних програм, які дозволять вам готувати супи, каші, пасту, випічку і навіть йогурт. Мультиварка якісно здійснює прожарювання, гасіння і варіння на пару, тим самим радуючи вас неперевершеним смаком різноманітних страв. Скористайтеся функцією відстрочки старту (до 24 годин) щоб мультиварка приготувала їжу до потрібного вам часу.

Saturn - торгова марка, під якою проводиться дрібна і велика побутова техніка, електроніка, кліматична техніка. Торгова марка Saturn входить в портфель брендів української групи компаній KTD Group - одного з найбільших постачальників побутової техніки на європейському ринку.

Уже понад 20 років, марка Saturn користується стабільним попитом у тисяч клієнтів більш ніж в 50 країнах Європи, Близького Сходу і Афрікі.За свої високі технічні характеристики і любов покупців побутова техніка марка Saturn неодноразово була відзначена авторитетними нагородами та преміями, отримавши звання - «Лідер галузі »,« Вища проба »,« Улюблена марка ». Асортимент продукції Saturn досить великий: електроніка для дому та автомобіля, великої побутової та дрібнопобутової техніка, товари для індивідуального догляду, кліматичне обладнання, світлотехніка та батареї.

Saturn (Saturn Home Аppliances) - марка побутової техніки, належить холдингу Saturn Home Аppliances, заснованому в 2000 році в Чехії. Виробляє і постачає побутову техніку на ринки Європи. Головний офіс знаходиться в Празі. Відкрито представництво в Україні (Київ) і завод в Каневі. Основне виробництво розташоване в Китаї, на Тайвані і в Туреччині.

Асортимент техніки Saturn включає в себе:

аудіо-, відео-техніку - LED і LCD-телевізори, DVD-програвачі;

велику і дрібну побутову техніку - пральні машини, морозильні камери, пилососи, техніку для кухні, прилади для персонального догляду;

кліматичну техніку - кондиціонери, обігрівачі, конвектори, вентилятори та іншу техніку;

світлотехніку та батареї;

планшетні ПК.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані