Вафельниця CLATRONIC WA 3491 White - AT153404 - купити Вафельниці в Києві й Україні, доступні ціни на Вафельниця CLATRONIC WA 3491 White - AT153404 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Выгодные цены на новые стиральные, предлагаем вам сделать выбор abs 3д и заказать с доставкой в Павлограде.
  • Предлагаем ознакомиться с кабель телевизора, либо джойстик пк, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар реальности, купить с доставкой в Белую Церковь, рекомендуем вам браслет, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить поверхность, обратите внимание на карта памяти, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить монитор дешево в нашем магазине, а также игровые очки с доставкой по Ровно.
Вафельниця CLATRONIC WA 3491 White
Вафельниця CLATRONIC WA 3491 White
Вафельниця CLATRONIC WA 3491 White

Вафельниця CLATRONIC WA 3491 White - AT153404

Код товару: AT153404
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Потужність 1200 Вт, Колір білий, Номінальна напруга 220-230 В, Номінальна частота 50 Гц, Додатково регулятор температури, пластини з антипригарним покриттям, захист від перегріву, індикатор нагріву, індикатор включення,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник CLATRONIC
Потужність 1200 Вт
Колір White
Номінальна напруга 220-230 В
Номинальная частота 50 Гц
Додатково регулятор температуры, пластины с антипригарным покрытием, индикатор нагрева, индикатор включения, защита от перегрева
Опис

Придбати Вафельниця CLATRONIC WA 3491 White Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Німецька компанія Clatronic самостійно формує модельний ряд побутової техніки, модернізує його і розміщує виробництво на фабриках, що спеціалізуються на певних видах побутової техніки і заробили авторитет своєю якістю і досвідом роботи.
Продукція компанії поширюється як на внутрішньому ринку Німеччини, так і експортується в 40 країн світу.
Вся побутова техніка, що випускається під торговою маркою Clatronic, виготовляється тільки з високоякісних матеріалів і компонентів і відповідає світовим стандартам безпеки.
Екологічний та гігієнічний контроль якості продукції Clatronic здійснюється в лабораторіях Dr. Wessling-Gruppe (Альтенберг, Німеччина).

Вафельниця Clatronic WA 3491 зуміє привернути увагу багатьох господинь, адже з її допомогою можна готувати смачні вафлі, експериментуючи з різноманітними рецептами.
Clatronic WA 3491 має просту в експлуатації і надійну в роботі конструкцію, яка займе зовсім небагато місця при зберіганні.
Її потужність становить 1200 Вт, а розмір робочої поверхні в діаметрі досягає 18 см.
Використовуєме антипригарне покриття не тільки зможе чудово впоратися зі своїм завданням, але і полегшить догляд за вафельницею, при цьому воно абсолютно безпечно для здоров'я людини.
Варто також звернути увагу на наявність в Clatronic WA 3491 плавно регульованого термостата, завдяки якому можна легко підібрати оптимальну температуру для роботи, двох світлових індикаторів, що допомагають відстежувати її роботу, а також надійного захисту від перегріву.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані