Плойка SATURN ST-HC7368 - AT153422 - купити Плойки та випрямлячі в Києві й Україні, доступні ціни на Плойка SATURN ST-HC7368 - AT153422 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Плойка SATURN ST-HC7368
Плойка SATURN ST-HC7368
Плойка SATURN ST-HC7368

Плойка SATURN ST-HC7368 - AT153422

Код товару: AT153422
Немає в наявності
Короткий опис:
Діаметр 25 мм, Потужність 40 Вт, Колір синій, Тип управління електронне, Індикація нагріву LED, Вибір температури нагріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Диаметр 25 мм
Потужність 40 Вт
Колір синий
Тип управления электронное
Индикация нагрева LED
Диапазон температуры нагрева 155 - 200 °С
Время нагрева 120 сек
Материал покрытия керамічне
Особливості защита от перегрева
Живлення провідне
Виробник SATURN
Опис

Придбати Плойка SATURN ST-HC7368 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Техніка ТМ Saturn – це широкий асортимент продукції з високими технічними характеристиками за доступною ціною.
Своєчасне оновлення модельного ряду, вдосконалення дизайну та контроль якості техніки Saturn дозволяють їй зайняти гідне місце на ринку серед конкурентів.
За свої високі технічні характеристики і любов покупців побутова техніка ТМ Saturn неодноразово була відзначена авторитетними нагородами і преміями, отримавши звання «Лідер галузі», «Вища проба», «Улюблена марка».

Стайлер для волосся Saturn ST-HC7368 – універсальна модель, потужністю 40 Вт, яка допоможе з легкістю створити об'ємні локони біля самих коренів, стандартні кучері або ж взагалі вирівняти волосся будь-якої довжини.
Пластини стайлера покриті безпечною керамікою і забезпечують рівномірний нагрів, що призводить до якісного результату на довгий час.
Для роботи пропонується 1 температурний режим, система швидкого нагріву, передбачений захист від перегріву, а також LED індикатор, що повідомляє про стан пристрою (вкл/викл).
Варто відзначити, що Saturn ST-HC7368 зручний в експлуатації, має обертовий шнур із захистом від перекручування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані