Принтер етикеток Godex MX30i BT, USB (12248) - AT153532 - купити Принтери етикеток в Києві й Україні, доступні ціни на Принтер етикеток Godex MX30i BT, USB (12248) - AT153532 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Предлагаем ознакомиться с планшет новый, либо гильотина бумаги, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на 3d печать, предлагаем вам сделать выбор персональных компьютеров и заказать с доставкой в Мелитополе.
  • Рекомендуем заказать телевизор в нашем магазине, а также электрические лампочки с доставкой по Северодонецку.
  • Быстро и удобно купить нить, обратите внимание на мфу, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар комнатная метеостанция, купить с доставкой в Ужгород, рекомендуем вам диск, цена вас приятно удивит.
Принтер етикеток Godex MX30i BT, USB (12248)
Принтер етикеток Godex MX30i BT, USB (12248)
Принтер етикеток Godex MX30i BT, USB (12248)

Принтер етикеток Godex MX30i BT, USB (12248) - AT153532

Код товару: AT153532
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Технологія друку прямий термодрук, Інтерфейси підключення USB, Bluetooth, Роздільна здатність 203 DPI, Тип друку чорно-білий, Тип мобільний, Максимальна ширина друку 72 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Godex
Інтерфейси підключення USB, Bluetooth
Технологія друку прямая термопечать
Роздільна здатність 203 dpi
Тип мобільний
Максимальная ширина печати 72 мм
Максимальная длина печати 762 мм
Минимальная ширина этикетки 38.1 мм
Максимальная ширина этикетки 80 мм
Швидкість друку 102 мм/с
Толщина этикетки с подложкой 0.050 8–0.165 мм
Внешний диаметр ролика этикеток 60 мм
Управление 3 кнопки управления
Датчики недвижимый датчик на изображение, датчик «на просвет»
Программные языки GZPL, GEPL, EZPL
Процесор 32-битный
Память 32MB SDRAM, 128 MB Flash
Опции модуль Wi-Fi
Джерело живлення акумулятор
Індикація LCD
Температура эксплуатации от -10°С до + 50°С
Влажность при эксплуатации 10% - 90% без конденсата
Розміри 170.63 х 79 х 114 мм
Вага 0.67 кг
Колір Чорний
Опис

Придбати Принтер етикеток Godex MX30i BT, USB (12248) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Принтер етикеток Godex MX30i BT, USB (12248) призначений для оперативного друку етикеток, чеків, квитанцій, застосовуючи метод прямого термодруку. Основна відмінність від моделі MX30, це наявність графічного екрану OLED 128 х 64 пікселів, який дозволяє регулювати процес друку. Три кнопки - світлодіодні індикатори (ВВЕДЕННЯ, ВВЕРХ, Вниз) допомагають контролювати стан всієї системи. Легко зрозумілі кнопки керування та 4 світлодіодні лампи допомагають особливо просто виконувати операції.

Роздільна здатність друку 203 точок на дюйм при максимальній ширині друкованого тексту 72 мм . Завдяки стабільному корпусу внутрішня частина принтера MX30iзахищена від зовнішнього середовища, бруд та вода не можуть пошкодити етикетку виробника. Принтер оснащений надійним корпусом і відповідає стандарту IP42, а використання додаткового чохла збільшує опір IP54. Він стійкий до падіння з висоти 1,5 метра завдяки гумовим корпусним елементам.

Мобільний принтер Godex з його 670g ваги (з акумулятором) є справді легким, і його зручно носити протягом більш тривалих періодів. У комплект включені відповідний затискач для ременя та плечовий ремінь. Портативний польовий принтер друкує 1D та 2D коди, і характеризується наявністю довговічного літію – іонного акумулятора з тривалим періодом роботи до сімдесяти двох годин. Друкує безперервно до 3000 чеків/етикеток. Пристрій підтримує як дротовий (RS232/USB) так і бездротовий (Bluetooth, Wi-Fi) зв'язок. Зшвидкістю друку 32 МБ SDRAM та 128 МБ внутрішньої пам'яті, модель < style="font-size: 1rem;" class="stagb">MX30i характеризується надійністю, що гарантує максимально чіткість та якість під час друку етикетки.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані