Посудомийна машина ELECTROLUX ESL94510LO - AT153594 - купити Посудомийні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Посудомийна машина ELECTROLUX ESL94510LO - AT153594 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Предлагаем вам товар питания компьютер, купить с доставкой в Украину, рекомендуем вам вр шлем, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на термопринтер печати этикеток, предлагаем вам сделать выбор ручной степлер мебели и заказать с доставкой в Херсоне.
  • Предлагаем ознакомиться с картридж 3д, либо машину, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить фрезер, обратите внимание на виар очки, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить диск жесткий в нашем магазине, а также камера морозильная с доставкой по Павлограду.
Посудомийна машина ELECTROLUX ESL94510LO
Посудомийна машина ELECTROLUX ESL94510LO
Посудомийна машина ELECTROLUX ESL94510LO
Посудомийна машина ELECTROLUX ESL94510LO
Посудомийна машина ELECTROLUX ESL94510LO
Посудомийна машина ELECTROLUX ESL94510LO

Посудомийна машина ELECTROLUX ESL94510LO - AT153594

Код товару: AT153594
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип вбудована, Завантаження 9 комплектів посуду, Глибина 55 см, Програми швидка, замочування, економічна, автоматична, інтенсивна, Колір сірий, Клас енергоспоживання А+,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Загрузка 9 комплектов посуды
Программы экономичная, интенсивная, замачивание, быстрая, автоматическая
Колір Grey
Класс энергопотребления A+
Количество программ 5
Количество температурных режимов 4
Особливості таймер, система защиты от протечек, сенсор загрузки, регулировка высоты верхней корзины, программирование старта, лоток для стол
Ширина 44.6 см
Висота 81.8 см
Виробник ELECTROLUX
Уровень шума 47 dB
Опис

Придбати Посудомийна машина ELECTROLUX ESL94510LO Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Посудомийна машина ELECTROLUX ESL94510LO

Корпус електроприладу виготовлений з якісного металу, що дозволяє мінімізувати ймовірність виникнення механічних пошкоджень. Розташована в передній частині ELECTROLUX ESL94510LO панель управління представлена ??компактним дисплеєм, на який виводиться вся необхідна інформація щодо функціонування посудомийної машини.

ELECTROLUX ESL94510LO може похвалитися досить просторій внутрішньої камерою виготовленої з нержавіючої сталі, яка дозволяє одночасно розмістити до 9 комплектів посуду. Якщо вам потрібно просто обполоснути посуд від залишків їжі і невеликих забруднень - скористайтеся програмою «швидка». Для очищення складних забруднень найкраще підійде «інтенсивна» програма.

 В економному режимі електроприлад буде використовувати мінімальну кількість води, тим самим заощаджуючи ваш сімейний бюджет. Посудомийна машина споживає всього 9.9 л води за один стандартний цикл. Для того щоб розмістити великогабаритні ємності ви можете без будь-яких складнощів переставити кошик, тим самим звільнивши більше простору. Пристрій оснащений конденсаційної сушінням, яка використовує залишкове тепло після миття і ополіскування посуду.

Скористайтеся функцією «відкладений старт», щоб пристрій початок виконання програми до заданого вами часу. Якщо в посудомийній машинці закінчиться ополіскувач або сіль - вона повідомить вам про це за допомогою спеціальних індикаторів. Пристрій відобразить інформація про час, що залишився до завершення встановленої програми. Крім того, функція «промінь на підлозі» дозволить вам дізнатися про те, працює пристрій або ж воно вже завершило мийку посуду.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані