Ваги підлогові Picooc S3 - AT154663 - купити Ваги в Києві й Україні, доступні ціни на Ваги підлогові Picooc S3 - AT154663 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ваги підлогові Picooc S3
Ваги підлогові Picooc S3
Ваги підлогові Picooc S3
Ваги підлогові Picooc S3
Ваги підлогові Picooc S3
Ваги підлогові Picooc S3
Ваги підлогові Picooc S3
Ваги підлогові Picooc S3
Ваги підлогові Picooc S3
Ваги підлогові Picooc S3
Ваги підлогові Picooc S3
Ваги підлогові Picooc S3

Ваги підлогові Picooc S3 - AT154663

Код товару: AT154663
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Призначення для визначення частки жиру, для визначення маси тіла, для визначення м'язової і кісткової маси в організмі, Максимальна вага зважування 150 кг, Тип роботи Електронні, Колір Білий, Тип живлення 4 x 1,5 В AAA, РК дисплей монохромний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Picooc
Призначення для определения мышечной и костной массы в организме, для определения массы тела, для определения доли жира
Максимальный вес взвешивания 150 кг
Тип роботи Электронные
Тип питания 4 x 1,5 В AAA
Функция расчета ИМТ (индекс массы тела, BMI) так
Колір White
Количество пользовательских ячеек памяти неограничено
Матеріал стекло, пластик
Вага 2.2 кг
Розмір 330 х 330 х 24 мм
Особливості совместимость iOS, совместимость Android, Wi-Fi, Bluetooth
Опис

Придбати Ваги підлогові Picooc S3 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ваги PICOOC S3 відповідають найвищим стандартам

Ваги підлогові PICOOC S3 – це втілення вбудованого інтелекту і елегантного дизайну. Ваги дізнаються і пам'ятають кожного члена сім'ї.

Швидкий зв'язок зі смартфоном

Ваги оснащені здвоєним Wi-Fi і Bluetooth модулем. Обидва способи з'єднання працюють швидко і ефективно. Вам не потрібно зайвий раз брати в руки гаджет: просто станьте на ваги. Ваги PICOOC S3 самоактивируются і передають результати зважування на смартфон автоматично. Пристрій зв'язується зі смартфоном по домашній мережі протягом 5 секунд: все неймовірно просто.

Всього три секунди, і результат готовий

Ваги PICOOC S3 працюють під управлінням двоядерного чіпа, що вимірює вміст жиру в організмі. Чіп виробляє відповідні виміри і обчислення всього за три секунди, це в середньому в три рази швидше, ніж аналогічні пристрої.

Висока точність вимірювань

Ультрасучасні датчики мають поліпшену провідність і зводять похибку вимірювань до мінімуму. Датчики мають товщину всього 0,2 мм, тому ви практично не відчуєте їх при зважуванні. Абсолютно прозорі, датчики не спотворюють яскравий блиск скла.

Завжди достовірна інформація

Чутливі датчики реагують на найменші зміни маси тіла. Станьте на ваги, і ви будете володіти актуальною інформацією про свою вагу.

Ваги PICOOC перетворюють інтер'єр

Ваги PICOOC S3 оснащені яскравим LED дисплеєм, який гармонійно інтегрований в тонкий корпус з білого загартованого скла. Ваги по праву стануть елегантною прикрасою інтер'єру.

Комфортне зважування

Ступні комфортно розташовуються на збільшеній робочій поверхні. Ваги мають квадратну форму зі стороною приблизно 33 см і закругленими кутами. Цілісна конструкція зі стійкими ніжками забезпечує стабільне положення ваг і запобігає їх випадкове перевертання під час зважування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані