Дзига Hasbro Beyblade Single Top Yegdrion (C0943) - AT154782 - купити Інтерактивні іграшки в Києві й Україні, доступні ціни на Дзига Hasbro Beyblade Single Top Yegdrion (C0943) - AT154782 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Дзига Hasbro Beyblade Single Top Yegdrion (C0943)

Дзига Hasbro Beyblade Single Top Yegdrion (C0943) - AT154782

Код товару: AT154782
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вікова група 8+, Тип ігровий набір, Вид дзига, Стать для хлопчика, для дівчинки, Матеріал пластик, метал,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа с 8 лет
Матеріал пластик, металл
Вид волчок
Пол для мальчика, для девочки
Тип игровой набор
Виробник Hasbro
Опис

Придбати Дзига Hasbro Beyblade Single Top Yegdrion (C0943) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Дзига Hasbro Beyblade Single Top Yegdrion (C0943)

Дзига Hasbro Beyblade складається з трьох деталей. Верхня буває 4 видів залежно від того, яка особливість в ній переважає: витривалість, атака, баланс, захист. Центральна деталь різниться по вазі і формі і регулює центр ваги. Основа дзиги впливає на те, як вона буде обертатися. Комбінуючи різні верхні, центральні деталі і основи, можна щоразу створювати унікальну дзигу, відповідну для боротьби з певним противником. Тому, чим більше дзиг буде в колекції, тим більше комбінацій можна скласти, і тим більше шансів виграти.

Правила гри в Бейблейд гранично прості. Учасник повинен розкрутити свою дзигу на арені одночасно з противником. Крутячись, дзиги будуть битися одна об одну і об бортики. Кожне таке зіткнення може привести до того, що дзига полетить в одне з поглиблень арени (так звану «кишеню») або зруйнується. Щоб перемогти в цій грі, потрібно набрати 3 очки. Очки даються за те, що дзига противника: потрапила в один з кишень арени (1 очко), закінчила крутитися раніше (1 очко), зруйнувалася (2 очки).

А тепер настав час приступати до змагань. Вивчіть колекцію противника і складіть, виходячи з цього, свою стратегію бою. Зберіть свюо унікальну дзигу, комбінуючи різні деталі. Наберіть 3 очка і отримайте перемогу в чесному видовищному бою.

Компанія Hasbro - один з незаперечних лідерів на міжнародному ринку дитячих іграшок. Підприємство базується в американському місті Потакет. Асортимент виробів, пропонованих Hasbro, неймовірно широкий і складається з настільних дитячих ігор, іграшок з пластику, інтерактивних іграшок, конструкторів, іграшкової зброї, пластиліну під власною маркою і багато чого іншого.

Гра в кості «Yahtzee», «Твістер», «My Little Pony» - все це дітища Hasbro. Компанію в 1923 році заснували брати Генрі і Хелал Хасенфельд. На початковому етапі діяльності підприємство займалося виробництвом канцелярського приладдя та виробів з текстилю. Тільки в 40-х роках минулого століття під торговою маркою Hasbro була випущена перша іграшка. На даний момент компанія Hasbro - це не просто виробник іграшок, це ім'я загальне і частина масової культури.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані